Fold rullende maskine med deres egne hænder

Opførelse af bygninger og bygværker, der er forbundet med oprettelsen af ​​tage, kræver medarbejdere ikke kun stor fysisk anstrengelse, men også brugen af ​​moderne udstyr, fordi oprettelsen af ​​tag sømmene - ikke en nem opgave. Danner udstyr, herunder lavet med deres egne hænder Fold rullende maskine vil være i stand til at løse disse problemer. Lad os betragte nærmere denne maskine, dens struktur og funktionsprincip, og forsøge at samle produktet selv.

Indhold:

 1. Fold Purpose Machine
 2. Fordele Fold maskiner
 3. Fold design af mekanismen
 4. Princippet for driften af ​​maskinen Fold
 5. Brug Fold maskine i hjemmet

Fold Purpose Machine

Seam tag er en tagdækning, der er dannet af et ark eller en bane af metal, metalforbindelse ved en særlig sømkanter kaldet søm. Anvendelse falset leddene giver absolut vandtæthed af den færdige belægning, fordi under dens dannelse ikke sker, ingen gennemgående huller i tagdækning. Folder klassificeres efter størrelsen af ​​komprimering og orientering. I den første situation isoleret enkelt og dobbelt forbindelser i den anden - stående, liggende og kantet.

Oprettelse af en vandtæt dobbelt stående fals er muligt manuelt ved hjælp af særligt udstyr eller en moderne måde - elektromekaniske Fold falsning maskine. Hovedformålet med Fold valsemaskiner er mekaniseringen af ​​tagdækning arbejde på taget, som er lavet af stål.

I modsætning til konventionelle fremgangsmåder til tagdækning ved hjælp tag Fold maskine opnås i form af en rulle i stedet for enkelte ark. Længden af ​​en sådan rulle af stål - fra højderyggen til tagskægget. Således vil tilstedeværelsen af ​​en sådan maskine kunne nyde alle fordelene ved moderne byggeri teknologier, for eksempel reducere byggeperioden hver to eller tre, øge produktiviteten og reducere til et minimum af antallet af tværgående samlinger.

Med sin lille størrelse, Foldet rullet maskiner tillade dig at bruge dem direkte på byggepladser. Denne konstruktion udstyr er i stand til stående fals låsen for at foretage dobbelt og tredobbelt, og opnå den perfekte geometri, der er problematisk for manuelle procedure rabat værker. Panelerne er opnået direkte lamineret med afstivningsribber, som forøger styrken og forbedre udseendet af taget. Men med en stor hældning tag af maskinen ikke bliver brugt.

Med Foldede valsede maskiner dannet tagdækning billeder, der har en standard rektangulære, kileformede og trapezformede former. Dette udstyr bruges til at skabe produkter såsom tagdækning, kanaler, skorstene, vindueskarme, tagudhæng, beacons, systemet med drænrør, C-formede skinner, W- formet profil, kanaler, vinkler, I-profiler, elementerne snapforbindelse, forskellige fastgørelse falsede forbindelse ( hjørne liggende, stående, latch rabat), ribber (trapez, en halvcirkel), fine kurver af taget. Den mest almindelige form for parring kanterne af arkene liggende falets anses enkelt.

Foldede valsede maskiner hjælpe med at skabe en anden profil på kanterne af emnet eller ark af galvaniseret stål, og det materiale, herunder et polymerovertræk. Fold råmateriale til værktøj eller arket rulles af metalplade med lav kulstofstål, rustfrit og galvaniseret, plast og lakeret (plastisol Pural, polyester) og uovertrukne aluminium, kobber og zink-titan.

Fordele Fold maskiner

Dens historie Fold udstyret tilbage til de fjerne tresserne i de vestlige lande, og i dag disse maskiner er meget populære. På nuværende hjemmemarked af udstyr er det først og fremmest repræsenteret ved udenlandske selskaber og er af høj kvalitet, høj produktivitet og brugervenlighed. Blandt de mangler fremhævet medmindre en enorm pris Foldet valsede maskiner af russiske standarder og stor samlet.

Fold udstyr har mange fordele og fordele over andre lignende indstillinger:

 • tilpasning af betingelserne i russiske byggepladser;
 • beskadigelse af belægningsmaterialet;
 • høj kvalitet billeder fremstillet panel på grund af den nøjagtige udformning og optimere konfigurationen af ​​profilering valser;
 • opnå output linearitet paneler;
 • tilstedeværelsen af ​​en manuel hastighed overgangen til den ønskede bredde af emnet;
 • mulighed for at gennemføre en manuel cross-cut med en kniv;
 • muligheden for yderligere installation af ruller, der bruges til leje ribben og malerier hvælvede;
 • levere kvalitet metal belagt stål.

Fold design af mekanismen

Fold rullende maskine er en mekanisme, der er beregnet til profilering metalplade eller web kant for at skabe falsede yderligere forbindelser. Kort sagt, enheden buer en af ​​kanterne af stål med en bestemt konfiguration for produktet af deres forbindelser. Anvender dette udstyr, bidrager til opnåelse af præforme, pålidelighed og kvalitet som langt overstiger kvalitetskravene analoger, som opnås ved manuel håndtering.

Fold tagdækning maskine selv består af en formningsenhed, rammen og aktuatoren. Sengen - en svejset stålstruktur, på hvilket er anbragt seks par af valser, der virker som forme enhed. Dannende indretning tjener til at trække metalbåndet langs maskinen og danner stivere og de enkelte elementer i kapsømme ved dets kanter til den dobbelte låseforbindelse. Når ændre bredden af ​​metalstrimlerne kan omkonfigurere enheden til en ny resolution.

Det elektriske drev består af en elektromotor, en kæde transmission og et snekkegear. På Fold maskine yderligere omgørelse valse kan installere en anordning, der er beregnet til montage, afspoling og tilførsel af en metalvalse, der har en vægt på 1 ton. Endvidere kan maskinen udstyret med midler til at begrænse arket i en enkelt forbindelse tagplade, profileret på denne maskine.

Den bevægelige anordning af maskinen består af to bevægelige stænger, der er stift forbundet med hinanden presningen gon. Vandrette ben af ​​polygonen er udformet som en kile, der er placeret under den langsgående strimmel for presning en langsgående reces gon tagplader kant. Guides til stænger rager beslag og passager i de horisontale benender. Fold mobilenhed af maskinen holdes af fjedrene i den øvre position, i hvilken kan indsættes i maskinen ark og fjerne det efter bøjningsprocessen kant.

Profilering indretning er anbragt på stålrør. Ruller lavet af høj kvalitet rustfrit stål med en speciel overflade trim, som sikrer effektiv beskyttelse mod virkningerne af korrosion. Tilbyder to slags crimpning enhed - automatisk og manuel. Fold rullende maskine er udstyret med fire hjul typen flygel, hvoraf to har bremser væsentligt letter transporten.

Dette design giver Fold maskine overgangen til at arbejde med et metal, som har en anden tykkelse, og udføre korrektion kanter bøjes ved brug af tætningsbåndet på søm tagindretningen. Betragtes som en mulig tilbehør til montering af taget i et hurtigere tempo, og at forenkle proceduren. Dette lettes ved installationen styringssystem, rundsave til metal og cross-hånd cirkulær kniv.

Fold karakterisere arbejde maskinspecifikationer de såsom profilering hastighed og tilladelige tykkelse af metalpladen ved indløbet. Forskellige modifikationer til maskiner, som kan producere flere slags falset forbindelser er imidlertid tilrådeligt at reservere en påkrævet sæt af rullende ruller.

Princippet for driften af ​​maskinen Fold

Før du gør Fold rullende maskine, bør du vide, hvordan det fungerer. Fold Princippet om driften af ​​maskinen er baseret på rullen teknologi, der giver mulighed for at fremstille tagdækning billeder af hele længden af ​​rampen og undgåelse af unødvendige vandrette forbindelser. Jern ruller til tag ark er meget billigere, er det praktisk at hæve taget og dirigere den til at lave et billede. En rulle af metalbånd anbringes på afviklingsindretning.

Efter tryk på "Start" knappen, som er placeret på tastaturet, er elektromotoren aktiveret som via et kædedrev gear og overfører rotationen til akslerne dannelsesenhed. Enden af ​​metalbåndet føres langs føringerne på maskinen det første par af formningsvalser. Klip fanget af et metalbånd, og strækker sig over hele overfladen af ​​den formende enhed. Da de nåede en vis længde af det støbte ark Fold maskine slukkes ved at trykke på knappen "stop". At udstøde de støbte ark tilbage der i omvendt design.

Efter at installatører behøver kun forbinde de to dele. Udover sådan tagdækning, liggende folder fremstillet ved anvendelse faltsegibov anvendes til fremstilling af forseglede kanal- eller drænrør. Transport af maskinen er tilladt i enhver position, hvilket forhindrer mekanisk svigt af de kontroller og design. Periodisk, er det ønskeligt at udføre forebyggende indstillinger og smøre arbejdende dele (kæde klemskrue aksel, kædestrammer, vejledning trykrulle, gear).

Brug Fold maskine i hjemmet

Da prisen Foldet valsede maskiner er ganske høj, derhjemme besluttet at hente deres eget design. Fold hjemmelavet maskine installeret på et arbejdsbord på en sådan måde, at placeret i samme plan med den arbejdsflade maskinens vandrette ben gon. Til bøjning kanterne af liggende søm standard ark må lægges på maskinen, så Butt til kanten af ​​hans stopper var den smalle side. Som følge af pres på pedalen ark opstår en svag fordybning. Ved hjælp af hæfteklammer, der er nødvendige for at slå er bøjet vinkel, foldes i en forudbestemt vinkel kant af arket.

Efter bøjning af foldekanter at frigøre pedalen: mobilenheden siv således opad af fjedre. Drejelig vinkel samtidig gives til den oprindelige position. Arket kommer ud på stigningen af ​​den bevægelige klemindretningen med polygon. Arket bliver derefter drejet 180 grader og foldet på samme måde på den anden sidekant af pladen for folden. Af det fremstillet på samme måde enkelt malerier lavet til at indsamle dobbelt. Samling udføres manuelt eller ved hjælp maskine faltsezakatochnogo.

Lille hånd-Fold rullende maskine, der anvendes til at bukke kanterne af den korte side af arket. På en ramme, der er fremstillet af dele, forstærket opspændingsområdet med en plade, der er svejset på bunden. Opspændingsområdet hæves og sænkes pedal. stål tagpladen placeres på maskinbordet og kortsiden er sat under pres med frigivelsen af ​​kantområdet af pladen uden for bredden af ​​lemmer falset til pin-stop, som er tilgængelige på bøjning bar.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Ved at trykke på fodpedalen, tagdækker klemmer kantområdet af pladen, og derefter dreje bøjning bar, gør for lemmer kanter liggende søm. Høstede maade ark blev kombineret i parvist mønster på rullen drivmaskinen. I midten af ​​maskinen er anbragt to ruller over hinanden, der passer på to aksler. Rullerne sættes i bevægelse af motor og gear remtransmission. Tagdækker indbyrdes forbundet links de to krumme kanter af pladen og skubber mellem valserne, forseglingssømmen liggende. Så kanterne er bøjet for stående fals.

anvendes Corner falsede forbindelser, når de tagelementer såsom paraplyer og emhætter til skorstene, samt skabe husstand beholdning. Begynd at forbinde to ark fold med en simpel kantet bøje dem på 90 grader til kanterne, hvor de er placeret på en af ​​planet af arket. Derefter maskinen med et ark kant foldet opad, som indføres i det hul, der dannes efter klappen af ​​det andet ark kant. Den resulterende kam efter fortætningen dumpet på overfladen af ​​det første ark.

For forbindelser med kombinerede to ark af den kantede søm kant af det ark, der er forskudt fra maskinen, foldet ved 30 ° og det gør en opdeling. Arket blev derefter vendt, og den resulterende fraktur overflade på den dumpede og foldet kant, der danner en dobbelt-liggende ben. Blade med dobbelt lem derefter indstille på maskinen og ledes ind i anden spalte af det andet ark bukkekant at for-bøjet. Endelig lodrette kant dump lemmer på det første ark til det andet ark flyet og kondensere på metalstativet på begge sider. Bredden af ​​kanterne i arkene, som er forbundet kantede folder afhænger af niveauet af pladetykkelsen.

Sekvensen af ​​operationer til at skabe dobbelt fold vinkel vil sidde for eksempel insertion i en rektangulær kasse bund. Pricherchivayut til bundkanten af ​​boksen størrelse på dannelsen af ​​folder og skære hjørner. De stiplede linier efter alle kanter er foldet på bunden i den samme retning, ved kanterne af ydersiderne gøre smalle folder. Hjørnerne af kassen og foretage et snit i hendes bund indsats. Dump bundklapperne på siderne af kassen, mens anvendelse af en hammer og et metal abutment. Dernæst kassen placeres på et arbejdsbord, konsekvent tilpasse alle kanter af en enkelt søm. Kanter Endelig kanter på sidevæggene af kassen og derefter komprimeres.

Ved fremstillingen af ​​forskellige tagelementer og beholdning ejere har forbindelsesdele, ikke kun med kantede retlinede rande, også buede sømme, der forbinder snittet lavet i en vinkel og runde rør. Struktur krum søm er den samme som den forreste. Ved krydset af den krumme falset flange komplementær operation er det, at den består i at udvide den foldede kant på grund af udtynding af sin tykkelse.


Like this post? Please share to your friends: