Opførelse af private hjem med deres egne hænder

Hvis du er ejer af jorden, så kan du blive lykønsket, siden gjort en selvsikker skridt mod drømmen om sin egen familie arne. Men at bygge en uovertruffen privat hus med sine egne hænder har brug for at være bevæbnet med al den nødvendige viden, at bruge en masse kræfter, arbejde og investere i arbejdet en del af hans sjæl. Hvad er det regler, regulativer og byggeteknik? Hvilke dokumenter der er påkrævet for denne? Hvad er de omkostninger, du forventes under opførelsen af ​​et privat hus? Om det hele senere i artiklen. Coswick massivt træ et glimrende valg til oprettelse af en hvilken som helst interiør i et privat hjem.

indholdsfortegnelse

 1. Hvor skal man begynde?
 2. Dokumenterne til opførelse af et privat hus
  • Tilladelse til at bygge et privat hus
  • Design skøn
  • bygning pas
 3. De normer for at opbygge et privat hus
 4. Projekter til opførelse af private hjem
 5. Teknologi opførelsen af ​​private hjem
  • Parcelhus af mursten
  • Huset er lavet af sandwichpaneler
  • Parcelhus lavet af træ
  • Thermo Tech
 6. Beregning af omkostningerne ved opførelsen af ​​et privat hus

Hvor skal man begynde?

Så ... du har besluttet at bygge deres egen private hus med sine egne hænder. Her skal du have en samlet plan for opførelsen af ​​et privat hus og følge en nyttig opkald til alle velkendte ordsprog: "forberede slæde om sommeren, og om vinteren vognen", men snarere at begynde at bygge en bygning, du skal fuldt bevæbnet.

Det skal bemærkes, at jord til opførelse af private boliger skal være så egnet til byggeri. Før starten af ​​byggeriet er nødvendigt at studere alle dens territoriale specifikationer, og finde ud af, om dens værdi er acceptabel.

Næste du nødt til at beslutte, om du vil benytte sig af den bygherre eller bygge et hus selv. I det første tilfælde er det nødvendigt at underskrive en kontrakt om opførelse af et privat hus og var fuldt forberedt til et team af håndværkere, der er klar på det første opkald straks komme til at arbejde. Følgende er at indsamle alle de nødvendige dokumenter for at undgå problemer med bureaukrati. Og, selvfølgelig, bør man være særlig opmærksom på projektet med opførelsen af ​​et privat hus.

Ved at bygge et hus med sine egne hænder har en masse positive øjeblikke. Først reducerede signifikant finansielle omkostninger sammenlignet med køb af det samme af den færdige hjem. For det andet, er du i stand til at styre byggeprocessen, og vil være fuldt tillid til kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

Dokumenterne til opførelse af et privat hus

Under opførelsen af ​​et privat hus, du er sikker på at tigge spørgsmålet: hvad der er nødvendigt for registrering af opførelsen af ​​et privat hus, og det, der bekymrer dig, mens forventer?

Selvfølgelig er gennemførelsen af ​​denne proces bedst at overlade til de professionelle, for uden den rette viden om en masse tid og nerver kan blive brugt på dette spørgsmål. Men den generelle idé med denne procedure, bør du være.

Tilladelse til at bygge et privat hus

Det første dokument, som du har brug for - det er en byggetilladelse. Dette dokument bekræfter, at kravene i de byplan og design dokumentation af data svarer. Det giver dig mulighed for at udføre byggearbejder i henhold til planen.

For at få det, skal du give følgende sæt af dokumenter til myndighederne i arkitektur og byplanlægning:

 • en handling, der bekræfter retten til at anvende jorden (købekontrakten, testamenter, gave eller byttehandel;
 • en beslutning om at tildele territorium til anlægsarbejdet;
 • projekt til opførelse af et privat hus;
 • udviklingsplan i hele Landet;
 • andre tegninger, der er anbragt ved en del af bygninger.

Du skal også forberede sig på forhånd en anmodning fra distriktet administration, at jorden ikke er frihedsberøvet, og ikke tynget.

Dybest set, at processen med at få en byggetilladelse tager omkring ti dage og dens gyldighed bliver ikke mere end tre år.

Design skøn

Efter at have modtaget tilladelse, det er et forberedende stadium og senere godkendelse af design og skøn dokumentation af den planlagte private hjem.

For udviklingen af ​​dokumentation design og skøn, kan du ty til hjælp fra design og konstruktion organisation eller private arkitekter og ingeniører.

På tidspunktet for godkendelse af design og skøn dokumentation udføres kontrol af overholdelse af bygningsreglementer designløsninger, samt i tilfælde af opførelse af bygninger med forskellige kunstneriske løsninger, der overvejes samlede kombination med den omgivende arkitektur.

For at kontrollere kunne gennemføres, og yderligere harmonisering af design og skøn dokumentation, bør det indeholde følgende:

 • skitser og tværsnit af et privat hus med de tekniske og økonomiske data;
 • en komplet plan for hele området, med angivelse af projektet og anden Ophøjelse.

Alt dette dokumentation bør harmoniseres med den kommunale, brandsikkerhed, sanitær-epidemiologiske service.

bygning pas

Den næste fase - et mål for alle de private arealer og partition størrelse på alle bygningerne. Denne fase er engageret i byplanlægningen myndigheder og arkitektur med af udvikleren.

Ved afslutningen af ​​denne fase udarbejdes i tre eksemplarer, er beregnet til udvikleren, byplanlægning myndigheder og arkitektur og BTO. Efter at bygherren modtager en bygning pas, som omfatter:

 • et udkast til et privat hus;
 • design af alle bygninger på landet;
 • Check for udvikleren jord;
 • Forklarende note formede design institution;
 • handle og kortlægning af alle grænser i den private sektor.

De normer for at opbygge et privat hus

Der er særlige regler for byggeri af private boliger, der er fuldt ud skal overholdes af udvikleren.

I - For det første bør afstanden mellem hjem og vejen til fremtiden være mindst 5 meter. For at overholde brandsikkerhed afstanden mellem to botilbud bør være i intervallet fra 6 til 15 meter - det hele afhænger af graden af ​​brandmodstandsevne bygninger.

For det andet er der særlige restriktioner for den samlede areal af lokalerne og en højde i et privat hjem. For eksempel bør det samlede soveværelse område være mindst 8 m2 til stuen, er tallet mere end 12 m2, køkken - mere end 6 m2 og badeværelse - ikke mindre end 1,8 m2. Disse parametre er blevet fastsat i overensstemmelse med sanitære standarder. Der er også grænser relateret til størrelsen og elevatorer passerer. Trappe mellem to etager skal have en bredde på mere end 0,9 meter, den samme parameter er lig med den minimale dimensioner af korridoren. Den mindste gulvhøjde er 2,5 meter, i tilfælde loftet er 2,3 meter. Hvis huset er planlagt opførelsen af ​​kælderen, bør dens højde være mindst 2 meter.

At kende alle regler og forskrifter opførelsen af ​​et privat hus, kan du undgå en masse problemer og fejl.

Projekter til opførelse af private hjem

Parallelt med indsamling af alle nødvendige dokumenter, kan du gøre arbejdet med den private hus-projektet.

Design af private boliger er ikke omfattet af nogle regler, så enhver person, vel vidende det grundlæggende i designet vil være i stand til uden problemer at skabe en skitse af et hus, der ville være tilstrækkeligt til at opnå tilladelser til opførelse.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Intet behov for projektet, hvis planer om at bygge et lille hus på landet, og der er ingen grund til at tage bestik af al kommunikation. I dette tilfælde vil ejeren vælge den rigtige løsning til opførelse af et hyggeligt hus på landet.

I så fald, hvis opførelsen af ​​private boliger er planlagt til permanent ophold med et komplet sæt af byens kommunikation, ville den bedste løsning være en ordre eller købe en bolig-projekt.

Som regel almindelig byggeprojekt af et privat hus, hvis pris afhænger af kompleksiteten af ​​opgaven, herunder:

 • Planlæg den private byggesektor;
 • Planen af ​​huset fundament;
 • plan for alle rum i huset;
 • opbygningen af ​​VVS tilbehør;
 • ledninger ordning;
 • Planlæg et privat hus tag.

De kan indgå andre ekstra kredsløb, men det afhænger af designet struktur af huset.

Opførelse af private hjem - fotos af færdige projekter nedenfor.

Hovedformålet når man overvejer et privat hus projekt - er at bestemme varigheden af ​​anlægsarbejdet. Derfor er udformningen af ​​huset skal fuldt detalje, ellers kan du opleve en række uoverensstemmelser og problemer, der kunne føre til en stigning i den periode af bygværker og yderligere omkostninger nerver og ejeren jord.

Teknologi opførelsen af ​​private hjem

Til opførelse af meget pålidelige private hjem har brug for at kende de byggeteknikker af private huse, ellers uudforskede rev i de fleste tilfælde føre til negative resultater i fremtiden.

Parcelhus af mursten

Mursten er holdbart og meget beskyttet mod brand materiale, så dette hus giver en følelse af en vis sikkerhed. Imidlertid er ulempen ved denne konstruktion materiale - er den termiske ledningsevne, hvilket fører til behovet for tykt vægkonstruktion og dybe fundamenter, og dermed en stigning i materialeomkostninger. Huset er mursten absorberer en masse varme til opvarmning af væggene selv.

Huset er lavet af sandwichpaneler

Huse bygget ved hjælp af denne teknologi er sikre, energieffektive varme-besparelse takket være Slot limning paneler, som kan spare betydeligt på opvarmning af boliger.

Disse paneler har en relativt lav vægt og eliminerer behovet for at lægge fundamentet, men på samme stand til at levere høj holdbarhed og pålidelighed.

Parcelhus lavet af træ

Parcelhus bygget på denne teknologi har mange fordele.

Først, træet er meget god luft permeabilitet, hvilket er grunden til disse bygninger er meget godt ventileret. Hertil kommer, at træhuse er miljøvenlige, da træet - et naturmateriale, og konstruktionen ikke kræver brug af tungt udstyr.

Sekund, træ er et fremragende isoleringsmateriale og enkelt at processen, hvilket reducerer affaldet til opvarmning af hjem og på bygningen, henholdsvis.

I den tredje, træet "ikke insistere" på boligindretning, fordi træ bjælkehytter har elegant udseende og kan være grundlaget for designet.

Thermo Tech

Denne teknologi indebærer anvendelse af polystyren skum blokke, som er tunge, varme-besparelse og miljørigtig. Også polystyren udelukker forekomsten af ​​forskellige bakterier og mug og udsat for brand, efter to timers udsættelse for ild. Væggen af ​​dette materiale har sædvanligvis en tykkelse på 25 cm, hvilket i sin teknologiske egenskaber sammenlignet med en mur 50 centimeter. Med opførelsen af ​​huse på denne teknologi kræver ikke opførelsen af ​​en tung fundament.

Beregning af omkostningerne ved opførelsen af ​​et privat hus

Før opførelsen af ​​huset er yderst vigtigt at planlægge alt affald, der efterfølgende skal opbrugt fra den pung, og med ufærdige hus.

Omkostningerne ved opførelsen af ​​et parcelhus i første omgang afhænger af den indledende byggeprojekt, kvalitet byggematerialer og byggeri kompleksitet.

Beregning af omkostningerne ved et privat hjem kan gøres både ved specialiserede tjenester, såvel som sig selv.

I første omgang er det nødvendigt at bestemme de nøjagtige dimensioner af fremtidens boliger, for eksempel, den samlede størrelse af huset og hvert værelse separat. Du bør også være opmærksom på i parametre som højden og tykkelsen af ​​væggene, højden af ​​fundamentet, tag type og tagmateriale, samt alle former for kommunikation i hjemmet.

Dette efterfølges af en detaljeret plan for opførelsen af ​​et privat hus, som omfatter: design af huset, tag og facade, layoutet af alle værelser og den generelle plan for den private sektor.

Du kan derefter kontakte eksperterne, der bygger projektet hus vil gøre en detaljeret beregning af udgifterne til opførelse af et privat hus på grundlag af gældende priser på materialer og tjenesteydelser team af bygherrer.

Hvis du ønsker at beregne dit eget, for det der er særlige programmer, der i høj grad letter denne proces. Men det er værd at overveje, at nogle gange den software priserne kan være anderledes faktiske priser. En anden måde at estimere byggeomkostningerne - er at lave en liste over alle nødvendige arbejder og materialer, og derefter at finde ud af prisfastsættelse i lokale virksomheder og på denne måde at beregne alle omkostninger til opførelse af huset.

Husk på, at i byggeprocessen kan øge priserne på materialer og tjenester, så det er bedre at investere i fremtiden hjemsted for en yderligere 20% af finansiering fra den beregnede mængde af budgettet.

Opførelse af private hjem - videoen handler om de grundlæggende kriterier for udvælgelse af projektet derhjemme.


Like this post? Please share to your friends: