Værftet af et privat hus med sine egne hænder

Private palæ værter kræver meget større indsats end den lejlighed i byen. Og en stor del af de problemer er rettet mod hjemlige omgivelser. På trods af at der allerede er begyndt at glemme chalet præferencer, når der tildeles det vigtigste område omkring beboelsesbygning til plantning spiselige planter - frugt og køkkenhave, og drej et landsted i den rustikke gård med senge og skure til avl husdyr, ejerne også har ikke rigtig lyst , du stadig ikke vil forlade tom gårdsplads. Lige nu på mode fast hus (eller i det mindste nuttet palæ), omgivet af smuk natur, hvor man kan slappe af. Og ser velplejede forstadsområder på film skærme eller sider af magasiner, mange ejere tror, ​​er det muligt at udstyre gården af ​​et privat hus med sine egne hænder.

 1. Værftet i et privat hus i almindelighed
 2. Disposition af værftet i et privat hus - nogle små ting
 3. Gør gården af ​​et privat hus - bygningsreglementer
 4. Landskabspleje gården af ​​et privat hus
 5. Sådan laver gården af ​​et privat hus - forskellige stilarter

Værftet i et privat hus i almindelighed

Hver af os har deres egen smag og præferencer. Og de kommer til udtryk oftere end ikke højlydte erklæringer og omgivelser. Og enhver lille ting, virkelig behager vores hjerter, klart giver en idé om os. Så før du tager op landskabspleje af værftet i et privat hus, så prøv at se i hans indre øje det generelle billede af de planlagte foranstaltninger og til at overveje, om det vil falde sammen med præsentationen af ​​din personlige komfort og skønhed. Efter alt, du ved - hvis i et år nogle kreative ideer så entusiastisk opfattede i dag, vil gøre dig forbande tilstedeværelsen af ​​havearbejde område, så i stedet for at slappe af, vil du få kun en hovedpine. Af den måde, ofte sådanne forbedring ideer privat hus værftet fotograferet og lagt på internettet, og at se sådan skønhed, er det svært at modstå fristelsen til at forsøge at spare på dit website.

Men lad os gå videre til mere specifikke ting. Så hvad der præcist gør vi ønsker at have i gården i vores hus? Indstillinger - vægt, men nogle værdier er til stede næsten altid. Disse detaljer kan nævnes:

 • terrasse eller gårdhave
 • garage, ved den måde, siden at gøre og parkering for gæster
 • banka - det er bedre at bygge adskilt fra beboelseshus
 • udendørs brus (selvom det er mere rustik, men hvis ret til at udstede, kan det endda dekorere moderne stil villa)
 • en sommer køkken, som for nylig har været flere og flere ligner en kebab og er et område med en pejs og grill
 • økonomisk stroenitsa, på en enkel måde - skure til opbevaring af diverse udstyr, der ikke har noget sted i huset
 • Aviary til hunde
 • legeplads
 • web stier forbinder alle bygninger i en enkelt ensemble
 • en bred vifte af vegetation: træer, buske, blomsterbede, græsplæne og andre blomster buske
 • dekorative elementer: haven skulpturer, lanterner, rock haver, rock haver og andre dekorationsgenstande terræn

Det synes at være en liste af små, men hvis du begynder at gennemføre det, og selv med deres egne tilføjelser såsom dorne, springvand, damme eller andre tricks af landskab design, kan alle pladser ikke være nok. Så først skal spilles med planen af ​​værftet i et privat hus, forsøge at arrangere alt på papir (huske kløfter, naturligvis). Og først efter dit projekt er et privat hjem værftet vil være den mest optimale, kan du begynde at layout af værftet og bygningen af ​​dine foretrukne baggård strukturer. Og landskabspleje nødt til at gøre som en sidste udvej, når alle objekter er på plads med malede kommunikation.

Det er, hvordan det er muligt at udstyre gården af ​​et privat hus - photoselection:

Disposition af værftet i et privat hus - nogle små ting

Det ser ud, om planlægningen er alle blevet sagt - forestille sig, trække på planen og gøre. Men dette er kun en skitse. På samme måde kan barnets fødsel siges - at blive gravide, bære og føde, intet kompliceret ... Og dog, selv det ufødte barn kræver årvågne pleje og konstante besvær, og faktisk har vi ikke nødt til at udvikle deres egen udkast til en ny person, dette ansvar tager på moder natur selv. Og med en forbedring af deres eget værft bliver nødt til at arbejde lidt demiurge - et land i en bestemt sektor.

Selvfølgelig, det bedste er den overordnede planlægning af hele komplekset, fra en beboelsesejendom og efterbehandling buske bag hegnet. Men selv om selve huset har stolt pryder forsiden trim, er alt ikke tabt. I betragtning af at vi i sidste ende ønsker at få noget helhed, skal hele indre af et privat hus værftet udformes i samme stil, det gælder for bygninger og dekorative elementer.

Først og fremmest vurderer vi vores indmarken - dets værdi og landskab. Hvis området ikke er for stor, ikke fylder hendes mange udhuse. Vælg kun det mest nødvendige, eller blot kombinere flere elementer med hinanden. Parkering med et skur kan erstatte et fuldgyldigt garage, forening terrasse med en lille grill også spare plads og til badehuset anbefales at vedhæfte et ekstra rum, hvor du vil sætte husholdningen og brænde. For langt kloster der er ingen begrænsninger, bortset fra æstetiske.

Og nu lidt om arrangementet af værftet i et privat hus - foto af forskellige muligheder:

Gør gården af ​​et privat hus - bygningsreglementer

Men under alle omstændigheder er det nødvendigt at overholde reglerne for byggeri, for eksempel, er afstanden fra bygninger til veje og andre udhuse elementer. Beboelsesejendomme bliver rejst mindst 3 meter fra de almindelige veje og 6 meter fra motorvejen. Vi håber, at din ferie stedet ligger i en temmelig remote placering, fordi nærhed af hovedvejen en negativ indvirkning på muligheden for at nyde den friske luft og naturens lyde. Boliger og udhuse (skure og en garage) skal være adskilt fra hinanden med mindst 7 meter, indkapsling af din hund, fjerne fra huset mindst en meter med 4, men brøndene, separate toiletter og kompost gruber (og pludselig du beslutter bygge dem) behøver ikke bygge tættere end 15 meter fra huset. Hegnet skal forsvare fra eventuelle bygninger på måleren og et halvt, og endnu mere, at være i stand til at bruge efter behov forskellige slags reparationer, og ganske høje planter (buske og træer) - alt efter deres højde - afstanden fra måleren til tre .

Fuldt planlagt arrangement af gården af ​​et privat hus med alle hjælpemidler bygninger, gå til sporet layout. De bør ikke være flere 75 cm - er igen at opbygge kodens krav. Hvis du tillader størrelsen af ​​området, gør en cirkulær bane langs hele området - få en pæn cykelsti for dine børn. Og generelt er det bedre at gøre disse trotuarchiki med glatte afrundede kurver og hjørner, fordi en sådan udformning af et privat hus værftet tillader visuelt forstørre området og endda til at udjævne ting i familielivet. Selvom forskellige stilarter og spor-track forskellige i deres synspunkter, og det materiale, men senere på dette.

Her er et kig, det ligner den indre gård i et privat hus - fantastisk foto viser alle detaljer:

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Landskabspleje gården af ​​et privat hus

Med den mest beskidte og finansovoemkim etape klarede vi - byggeriet er færdig, alt det nødvendige for et behageligt liv i bygningen er allerede på plads, der lagde spor. Og nu er det tid til at sætte i rækkefølge det meget territorium, som er at blive et landskab designer.

Mest bekvemme, selvfølgelig, der arbejder med en glat overflade - der kunne være en flyvning af fancy simpelthen ustoppelig, fordi på et blankt stykke kan skildre noget. Hvis du ønsker, plante en have, bryde blomsterbede, græsplæner zasey græsplæne, installeret et springvand eller havepavillon tilgroet Loach - for enhver smag og farve. Men hvis terrænet minder om russiske veje, hvor en kløft på kløften og syv bøjninger en mile, så kunne der stadig skal være i stand til at vende alle de fejl i den enkelte og originalen med forsiden af ​​dit territorium. Men - du kan smide nogen tvivl - for at gentage en sådan konstruktion ikke kan nogen.

Men under alle omstændigheder, registrering af retten ved hjælp af landskabet design kræver særlig viden. Og de er ikke kun i stand til at bruge alle de gode funktioner i webstedet. er langt oftere det nødvendigt at kende den botaniske - hvilke planter er bedst plantet i dit område. Til øjet og tiltalende, og særlig pleje er ikke nødvendig (det er usandsynligt, du gerne vil ansætte en gartner eller selv konstant obihazhivat grønne områder), og føler stor i dit klima.

Så for selvstændigt arbejde af landskabet er det nødvendigt klart at identificere alle de miljømæssige faktorer, der påvirker planten:

 • mængden af ​​lys, tog ud af dine grønne kæledyr (dette er ligesom de almindelige oplysninger om en solindstråling af området, samt specifikke oplysninger om dit websted - nogle blomster er plantet under træerne, i skyggen, på den nordlige side, og nogle behøver næsten altid oplyst af solen clearing)
 • omgivende temperatur (her data nødvendig for den gennemsnitlige temperatur i sommer og vinter)
 • fugtighed - både jord og luft (dvs. ikke blot den gennemsnitlige mængde nedbør, men også nærhed af grundvand)
 • område relief
 • den kemiske sammensætning af jorden (humus, ler, etc.), vand (surhedsgraden) og luft

At kende alle de betingelser, du kan allerede nemt finde de typer af planter, der vil vokse normalt på dit websted uden yderligere investering. En komplet liste over du vil være i stand til at vælge dem, du kan lide og vil passe ind i den overordnede udformning af et privat hus værftet. Billeder fabrik i leksika, eller blot på internettet vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, men stadig huske på, at i sådanne tilfælde, billederne viser ikke alene, at de mest succesfulde tilfælde, så stadig og fagfolk-fotografer forsøger at finde den mest fordelagtige vinkel. Så du får den idé, men på samme perfekte resultat i din egen baghave count er stadig ikke det værd.

Sådan laver gården af ​​et privat hus - forskellige stilarter

Har du allerede besluttet med alle de små ting, men noget dybt nede gnave usikkerhed - og om alt er gjort korrekt. Nogle gange sker det. Nogle mennesker er tilfredse med blot et ideal, som bare spørger magasinet om livet i succesfulde mennesker. Nå, den ideelle - det er noget, der bør stræbe efter at hver enkelt af os. Så nu analysere vi en lidt længere anerkendte stilarter af gården af ​​et privat hus, som mange i billedet set før.

Således er den vigtigste division er de klassiske stilarter (regelmæssige) eller liggende (naturlige). Og regelmæssig stil betyder rene linjer og klare geometriske figurer som-track bygninger og landinger. Det menes, at denne stil blødgør storm af følelser ved at vende tilbage til naturen af ​​de borgere, fordi det er mere almindeligt, at byen facon. Men når jeg advarer, regelmæssig stil kræver konstant og utrættelige arbejde på vedligeholdelsen af ​​formularen, eller i et år eller to fra din klassiske stil vil kun være et spor - alt tilgroet alligevel. På samme naturlige stil er meget lettere. Der er ikke brug for at hænge tilbage, så til "at køre" planter i rammen. Tværtimod bør resultatet af alle de bestræbelser være synlige naturlige landskab.

Men som du kan forestille dig, at begrebet naturlighed ved alle. Nogle mennesker tror, ​​at i det forstadsområde skal have en have træer, nogen til smag af en stor park af kultur, og nogle foretrækker de blomsterbede og buske. Derfor er landskabet inddelt i stil for et par (eller endda mange mange) forskellige kategorier, dybest set adskiller i de nationer, hvor de kom fra data stilarter. Hvis du går over oplysningerne om stilen i gården af ​​et privat hus, vil du se det meste sådanne navne:

 • Fransk stil (en form for regelmæssig)
 • Engelsk (eller liggende) stil, strenge, men naturlig
 • Slavisk stil - lidt uorganiseret, men kom ikke op til et træhus omgivet af det bedste
 • Japansk stil (elegance og evne til at slappe af, selv på en lille plaster på sten haven)
 • stil europæisk land - hvor noget til fælles med den slaviske, men mere velordnet
 • Art Nouveau - det sidste ord i landskabet design og moderne arkitektur, på niveau med fornemmelser gør det muligt at kombinere det indre af huset med den omgivende natur

Selvfølgelig er dette ikke en udtømmende liste - noget mange folkeslag og stilarter også. Du kan tilføje og kinesisk og Middelhavet og alpint, men vi vil ikke blive spredt. Hvorfor skulle en person, der bor langt fra havet, Middelhavet stil? Derfor har vi listet kun de stilarter, der kan være nyttige i vores betingelser. Valg - for dig.

Og jeg vil gerne advare - på forhånd at beslutte sig, bedes du, hvis du vil have i din private ejendom for at leve i fred og nyde lækkerier af det omgivende landskab, eller du har brug for at blive den misundelse af naboerne. Fordi der i sidstnævnte tilfælde en afslappende ferie, du ikke kan klare - det bliver nødt til konstant at vende tilbage til sit domstol den mest ideelle slags, der bør overskygge alt omkring. Men selv i dette tilfælde, vil du være fuldt ud i stand til at gøre alt med deres egne hænder. Held og lykke!


Like this post? Please share to your friends: