Digital antenne med hænderne

Hoveddisplay kvaliteten af ​​hver antenne - dens interaktion med æterisk signal. Denne arbejdsgruppe princip ligger til grund både købt og hjemmelavet antenner. Du kan finde anbefalinger om, hvordan man laver en antenne til digitalt TV med sine hænder.

Indholdsfortegnelse:

  1. Funktioner moderne sendetid
  2. Enkel digital antenne med hænderne: kravene enhedens
  3. Antenne til digitalt TV med hænderne: receptionen karakteristik
  4. Antenne til digitalt TV med sine egne hænder: fremstillingsteknologi
  5. Essential digitale antenne arme øldåser
  6. UHF antenne til digitalt tv med sine egne hænder

Funktioner moderne sendetid

Hvis vi sammenligner den aktuelle tv-udsendelse med æter, som var et par år siden, kan vi finde nogle forskelle. Først og fremmest er udvalget af UHF bruges til at transmittere tv. Således kan man i høj grad spare midler og modtager antennesignal. Desuden, i dette tilfælde, der er behov for periodisk vedligeholdelse antenner også elimineret.

Også tv-sensorer blev meget mere end før, så de fleste af tv-kanaler til rådighed i næsten milepæle dele af landet. For at sikre at sende i beboede områder og den lave effekt sensor type, der anvendes.

I store byer, radiobølgerne forplanter forskelligt. På grund af det store antal højhuse leveres gennem signalet er svagt. Desuden er der et stort antal tv-kanaler, som modtagelse er ikke nok lydstandard TV-antenne.

Med udviklingen af ​​digitale radio- og tv-modtagelse-kanaler er blevet endnu nemmere. Disse typer af antenner er resistente over for interferens eller faseforvrængninger kabel, billedets klarhed.

Enkel digital antenne med hænderne: kravene enhedens

Siden udsendelse miljø har ændret sig, og reglerne for drift af moderne retter ændret:

1. En af de vigtigste parametre for tv-antenne, en retningsvirkning faktor og beskyttelsesfaktor er ikke særlig vigtig. forskellige elektroniske midler bruges til at bekæmpe alle former for støj.

2. Faktoren er ansvarlig for antenneforstærkningen forbedrer signal, renser det udefra kommende lyde og forskellige former for interferens.

3. En anden vigtig kvalitet i moderne tv-antenne - rækkevidde. Besparelse elektriske parametre udføres automatisk, uden yderligere menneskelig indgriben.

4. værktøj sortiment værdi TV-antenne skal interagere godt med et kabel, der forbinder til antennen.

5. For at undgå faseforvrængninger skal give ordentlige antenneegenskaberne i frekvensområdet-amplitudeforholdet.

Karakteristiske punkter af de sidste tre egenskaber skyldes modtagelse af tv-signalet via en antenne. Fungerer på en enkelt frekvens antenne, i stand til at acceptere flere af bølgekanalen. Men for at gøre dem i overensstemmelse med feeder, skal du have CSS stærkt absorberende signaler.

Derfor er der visse versioner af digitale antenner til rådighed til at producere i hjemmet. De opfordrer dig til at læse:

1.-bølge antenne mulighed, sådanne anordninger er forskellige chastotonezavisimostyu, de er billige, meget populære blandt forbrugerne. Til fremstilling af en sådan antenne end en time er tilstrækkelig. Denne ret er perfekt til bymæssige lejligheder, og her i landsbyen, hvilket er noget fjernt fra de tv-centre, vil sådan en antenne ikke virker så godt.

2. Logopedic-band udførelsesform af antennen - sådan antenne opfanger visse signaler. Det udmærker sig ved en enkel konstruktion, der er egnet til forskellige arbejdsområder intervaller, ikke ændre parametrene for feeder. Er mellemstore tekniske parametre, perfekt til byhuse, villaer, lejligheder.

3. Z-formet antenne, som også kaldes en zigzag. Til fremstilling af dette design tager en masse tid og fysisk anstrengelse. Karakteriserede brede modtagelse egenskaber. Ved anvendelse af en sådan antenne undlader at udvide en række modtagende tv-kanaler.

At opnå nøjagtige matchning mellem antennen kablet skal føres gennem nulværdi af potentialet.

Antenne til digitalt TV med hænderne: receptionen karakteristik

Vibratonnye antenne i stand til en analog Cantal finde nogle mere digital. Sådanne indretninger modtager bølge kanaler. De er sjældent brugt og er relevant for fjerntliggende steder fra tv-tårne.

Separat produktion af satellitantenner - meningsløs proces. Da der i denne proces har brug for at tilegne sig og købe en tuner hoved, og spejle nomineringen skal være meget præcis, er det praktisk taget umuligt at opnå derhjemme. Uafhængigt kan du kun konfigurere denne antenne, men ikke sin produktion.

For at fremstille de ovennævnte udførelsesformer antennen skal være meget velbevandrede i højere matematik og elektrodynamiske processer. Blandt de vigtigste karakteristika ved de anvendte termer under fremstillingen af ​​tv-antenner, bemærk:

1. KU - power antenne, som bestemmes ved et forhold af det modtagne antennesignal til sin hovedsløjfen.

2. CPV - forholdet mellem krop og omkring den faste vinkel antennelobes i nærvær af kronblade af forskellige størrelser, de varierer i størrelse.

3. DRC - forholdet mellem det modtagne signal ved hovedsløjfen og den totale effekt af antennen.

Bemærk, at hvis antennen er det område, tages strømmen i betragtning i forhold til nyttesignalet.

Bemærk, at de to første semestre er ikke nødvendigvis afhængige af hinanden. Der er visse muligheder for antenner med høj direktivitet, men enkelt eller mindre gevinst. Men en væsentlig stigning i zigzag antenne forbundet med et lavt niveau af orientering.

Antenne til digitalt TV med sine egne hænder: fremstillingsteknologi

Hver af antenneelementerne som strøm strømmer igennem, leverer nyttesignalet, skal forbindes til den anden ved lodning eller svejsning. Enhver færdigstøbte destination node placeret uden, skal være godt sikret, da ødelæggelse af den elektroniske kontakt på ydersiden, er hurtigere end indendørs.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod de potentielle nul. Det er i disse områder er knuder spænding, elektrisk strøm, med sin høje effekt. Til fremstilling sæder med nul potentielle anvendelser bøjet metalstykke.

Til fremstilling af et fletværk eller en koaksial central leder kabel fremstillet af kobber eller en legering med billige antikorrosive egenskaber. Til lodning af kabler anvendes fyrre volt lodning apparat med legkoplavnymi loddemateriale og flux-pasta.

Udendørs Digital antenne er lavet med deres egne hænder, så at alle forbindelser er modstandsdygtige over for fugt, ekstreme temperaturer og andre miljøpåvirkninger.

kræve to trekantformet plade, er to lameller lavet af træ og lakerede tråd fremstilling vsevolnovoj antenne. Således wiren størrelse i diameter er praktisk betydning, som intervallet mellem deres ender er omkring 2-3 cm. Afstanden mellem plader, som er enderne af tråden er 1 cm. Sæt de to metalplader kan være ensidig med firkantet glasfiber af den coatede folie. Samtidig bør kobber trekanter være skåret på den.

bredden af ​​antennen bør være den samme som højden. Stoffer beskrevet i en ret vinkel. For at lægge et kabel til denne antenne, skal du følge et bestemt mønster. Til det punkt, hvilket indikerer et nul potentiale er ikke loddet kabel fletning. Hun bare bundet til det.

ANT, som er forlænget inde i vinduet 150 cm, er i stand til at acceptere hovedparten af ​​DMC meter og kanaler enhver retning. Fordelen ved denne antenne er, at det har en bred modtagelse kanalintervallet. Derfor er disse antenner er populære i store byer, hvor der er en bred vifte af tv-stationer. Imidlertid er en sådan antenne har visse ulemper - KU er en enkelt antenne, og DRC - nul. Derfor, hvis der er høj interferens, vil antennen være irrelevant.

Den variant af fremstillingen af ​​andre typer af digital antenne ANT med deres hænder, såsom en logaritmisk spiral af de to spoler. Denne udførelsesform af antennen er mere kompakt og er mere let at fremstille.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Essential digitale antenne arme øldåser

Til fremstilling af digitalt antenne-kabel fra dine hænder vil kræve øldåser. Denne udførelsesform af antennen på den korrekte fremgangsmåde til dets fremstilling, har gode driftsegenskaber. Hertil kommer, denne parabol er ganske enkel at fremstille.

Princippet om driften af ​​en sådan antenne er baseret på stigningen i skuldre diameter på den konventionelle lineære vibrator. I et sådant tilfælde, der er en udvidelse af driftsbåndet, medens andre egenskaber ikke ændres.

Øldåser i forhold til deres størrelse, anvendes som skulder på en ryster. Samtidig, udvidelse af skuldrene ubegrænset. Denne enkle udførelsesform af vibratoren anvendes som et rum med deres hænder digital antenne til modtagelse fjernsynsudsendelse direkte via tilslutningskabler.

Hvis stop i samlingen udførelsesform for øl diopolya faseraster, placeret lodret, hvor trinnet vil være halvdelen bølge, vil det være muligt at forbedre værdien KU antenne. Også i denne enhed skal installeres på antennen forstærker, hvorved tilpasning udføres og indstilling indretningen.

For at få sådan en antenne til det tilføjet CPA sat tilbage på sin skærm og mesh, med et interval på halvdelen af ​​risten. At montere antennen skal have øl dielektriske mast, hvor masten er forbundet til skærmen og den mekaniske binding.

Samtidig, på et gitter udviklende er omkring tre eller fire rækker. To gitre er ikke i stand til at opnå høj forstærkning.

UHF antenne til digitalt tv med sine egne hænder

En log-periodisk antenne til dette kaldes antenneenheden typen, som er forbundet til de lineære diopole halvdele, er intervallet mellem dem ændret i forhold til den geometriske parametre progression. Der er konfigureret og gratis linje. Tilbyd at bo længere og glat udgave af antennen.

tilstedeværelsen af ​​forudbestemte område nødvendig til fremstilling af ALP. Jo højere indikator for fremskridt, high-gain antenne er forskellige. Denne udførelsesform af antennen til operationelle og tekniske egenskaber er ideel til fremstilling i hjemmet.

Hovedprincippet i sin normale funktion - at holde de rigtige beregninger. Med forhøjelsen af ​​progression indikatorer forøget forstærkning og reduceret spredningsvinkel orientering. Denne antenne behøver ikke tilstedeværelsen af ​​en ekstra skærm. Da han ikke havde afhænge sine generelle karakteristika.

I processen med beregning af de digitale LP antenne bruge disse anbefalinger:

  • anden længde skal have vibrator frekvens strømforsyning;
  • yderligere beregner den længste diopolya;
  • derefter tilsat en anden forudbestemt frekvensområde.

Hvis den korteste diopole efterlader linje, er det skåret, som det er påkrævet ved antennen, kun for beregningerne. Den samlede længde af antennen vil være omkring 40 cm.

Diameteren af ​​linierne på antennen er ca. 7-16 mm. På dette sted afstanden mellem akserne er 40 mm. til telefonkablet er ikke tilknyttet ekstern metode, da dette ville skade de tekniske egenskaber af antennen.

Udendørs antenne er fastgjort til masten via tyngdepunktet. Ellers vil antennen være konstant ryste med vinden. Imidlertid er metal mast forbundet med ledningen ikke er lige, fordi der på dette punkt bør tilvejebringes det dielektriske mast, hvis længde er omkring 150 cm. Som det dielektriske materiale kan være et træ tømmer, tidligere malede eller lakeret.

Digital antenne med din hænder Video:


Like this post? Please share to your friends: