Projektet er en individuel hus. Hvordan man kan udvikle et projekt derhjemme

Projektet er under udarbejdelse, før du begynder enhver konstruktion. Uanset om det er et stort hus på landet eller en beskeden størrelse landsted, er alle de planer og drømme realiseres på papir først. Gennem udvikling af et land hus projekt helt præcist beregnet de samlede udgifter til materialer og arbejdskraft, som vil færdiggøre opførelsen planmæssigt og nyder livet i det nye hus.

Indhold:

 1. Stadier af udvikling af et privat hus projekt
 2. Udviklingsprojekter af huse og hytter
  • Opret en konstruktions-
  • Udvikling af design projekt af en lejlighed hus
 3. Hvad man skal kigge efter i udviklingen af ​​et individuelt projekt derhjemme
 4. Funktioner af udviklingen af ​​et træhus projekt
 5. Program til at udvikle hus projekt

Til dato, en lang række virksomheder, der leverer tjenesteydelser til beregning af de enkelte projekter eller sælger klar. Men priserne er meget høje, og de fleste samozastroyschikov forsøger at spare penge, ikke giver det meget vigtigt. Faktisk kan man udvikle et projekt hjemme og på egen hånd, men det er nødvendigt at vide, hvad der præcist skal betale opmærksomhed.

Stadier af udvikling af et privat hus projekt

Før du arbejder direkte på projektet derhjemme, er du nødt til at bestemme formålet med huset.

 • Vil det være et sommerhus, eller opbygget et solidt hus til helårsbrug.
 • Antal beboere. Den beregner antallet af værelser for familiemedlemmer, samt tage hensyn til, og dem, der vil besøge hjemmet på korte besøg.

 • For at afgøre, om tilstedeværelsen af ​​andre bygninger på grunden. Vil der være en separat garage og en række maskiner er designet, placeringen af ​​bade, brønde, septiktanke og andre objekter, der påvirker størrelsen af ​​huset og dets optimale placering på sitet.

 • Ved placeringen af ​​huset vil påvirke og livsstil af sine ejere. Ønsker at skabe en intim opholdsområde, lukket fra nysgerrige blikke, et hus i begyndelsen af ​​webstedet, blokere dem gårdsplads. Eller omvendt, skift det i dybden, åbner udstillet en smuk facade og velholdt landskab.
 • Tilstedeværelsen af ​​hældningen på webstedet og geodætiske undersøgelser vil også gøre deres egne justeringer.

Alt dette er taget i betragtning, og på grundlag af de opnåede data er ved at udvikle den generelle plan af sitet. Med det gå godt spare tid og penge. Med fokus på opmærkningen, straks forberedt en parkeringsplads, installeret en septiktank, er et godt boret, og så videre. D.

Udviklingsprojekter af huse og hytter

Nu hjem fase af udviklingen af ​​projektet begynder. Allerede kendt for sin omtrentlige størrelse og placering på sitet.

Opret en konstruktions-

Udkast projekt for magt til at gøre deres egne, og i overensstemmelse med den professionelle arkitekt gør ham en skitse plan, rumlig og stilistiske løsninger.

Disse tegninger omfatter udviklingsplanen, tag og gulve i huset. Den viser også forekomsten af ​​facaden, længde- og tværsnit af bygningen. Det bemærkes også, fra hvilke materialer huset er bygget, design karakteristika for alle elementer. Og på baggrund af en detaljeret konceptuelt design skaber et værk, der vil guide bygherrer.

Udvikling af design projekt af en lejlighed hus

Den arkitektoniske udformning fase

Den arkitektoniske udformning er en af ​​de mest underholdende øjeblikke i planlægningen af ​​huset. Den trækkes placering af alle værelser og deres størrelser, gennemtænkt ekstra plads, samt markerer det sted, hvor der vil blive placeret vinduer og døre.

På dette stadium, det tager hensyn til det materiale, som huset er bygget. På det afhænger af tykkelsen af ​​væggene, størrelsen af ​​vinduer og døre, taghældning. Resultatet er et sæt tegninger med en forklarende note. Du kan gøre alt i hånden på papir eller ved hjælp af en specielt designet computersoftware. For mere information om dem vil blive diskuteret nedenfor.

Konstruktiv designfase

På dette stadium, vi beregnet alle elementer i huset. Hvilken slags fundament til at bruge, og hvordan det begrave. Hvad gør "kage" af væggene, er gulvplader valgt, beregnet spær placering og tilstedeværelsen af ​​skorstenen. Som et resultat, skabt et sæt tegninger til opførelsen af ​​væggene, med planen for tag-system, gulv trapper, overliggere, bjælker og så videre. D. Alle materialer skal være præcist beregnes, så du kan købe alle de nødvendige mængde på en gang.

Engineering projekter

Dette er en vigtig del, hvilket ikke altid er muligt at mødes på plantegningen, men lykkedes ikke at bygge et kvalitetshus nøglefærdige uden ham. Det omfatter beregning og design af kloak- og vandforsyningssystemer, ventilationssystemer, varmekredse og elektrisk udstyr.

Projektet skal indeholde en trinvis arbejde på nedlægning af kommunikation, der er nødvendige for at kunne leve. Arbejdsgruppen udkast alle de oplysninger, der er angivet i detaljer om udformningen kapacitetsopbygning af elektriske ledninger og jordforbindelse system til lynbeskyttelse. En separat sektion indtastes installationen af ​​sikkerhedssystemet derhjemme.

Design projekt hus

Dette er den sidste fase af design. Det definerede farveskema facader, tage, vægge og boligindretning. Det er tilrådeligt at tænke i den fase af design og stilistisk design af rum, møbler arrangement.

Oprettelse af et projekt med sine egne hænder for en privat bygherre er mere rationelt i tilfælde af, at alle anlægsarbejdet den kun vil foretage på egen hånd. Få dine hænder på projektet fra arkitekten, lægmanden er svært at forstå det og forstå præcis alt, hvad der var på den.

Hvad man skal kigge efter i udviklingen af ​​et individuelt projekt derhjemme

Tilgang til projektet skal være omfattende, idet der tages hensyn til alle design og tekniske funktioner i bygningen. At opbygge din drøm hjem, selv i den fase af jordkøb, er det nødvendigt at tage sig af muligheden for arrangement af vand, el og kloakering. Men uanset hvor omhyggeligt designet projektet derhjemme, en lægmand stadig ikke tage hensyn til alle nuancerne. Og under opførelsen vil uundgåeligt være tidspunkter, hvor du bliver nødt til at ændre forløbet eller tror ud enkelte komponenter.

Moderne materialer og adgang til oplysninger nemmere at arbejde for private bygherrer. Således netværket udlagt et stort antal gratis modelprojekter. Men vi må forstå, at kvalitetsarbejdet er ikke nogen fri vilje for alle at bruge. Alle disse projekter kræver betydelig ændring eller er ufuldstændige.

Den anden mulighed er at købe en færdig domokomplekta fabrik. Det er en kage af de to paneler af OSB plader, og mellem skumlaget. Ved at vælge et bestemt projekt i en ramme hus på fabrikken, er det produceret med alle dør- og vinduesåbninger, og for de ekstra penge, og indvendige skillevægge.

Kunden kan kun bygge det på den vedlagte vejledning til lighed med designeren. Men under alle omstændigheder, at udgangspunktet for udviklingen af ​​et projekt er opførelsen budget.

Funktioner af udviklingen af ​​et træhus projekt

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Når du opretter projektet hakket eller bar-formet hus, bliver nødt til at overveje en række nuancer, der påvirker det endelige resultat:

 • tømmer eller træ for huset har normalt en længde på 6 m. Under opførelsen af ​​rummelige hus er det ofte utilstrækkelig, og der er et behov i sammenføjning af bjælkerne sammen. Gør det umuligt at åbne væggen, så de beregnede data for at skære leddene, der er længere isolerede;
 • at sikre korrekt krympning og stivhed af hele huset, er leddene anbragt i en forskudt måde i hver successive krone logs. På samme tid, de har brug for at sprede sig over flere tilstødende sever;
 • måde at opbygge en log hjem involverer kun et lige antal vinkler;
 • designet tager hensyn til korrekt fordeling af belastninger på alle de bærende elementer;
 • baseret på den oprindelige længde af materialet til 6 m, skal projektet skabt med den minimale mængde af affald;
 • bindingsværk vægge anden sal skal placeres kun på de bærende vægge, i alle andre tilfælde, er de erstattet med lysere poler fra en bar eller kantning brædder;
 • på anden sal af loftet, bør trappen ikke støde op til væggen, hvorpå taghældningen.

Program til at udvikle hus projekt

Moderne software forenkler opgaven med at designe et selvstændigt hus. De bidrager til at skabe en 3D-model, som kan ses fra alle vinkler nærmer sig eller distancering. De fleste af dem er tilpasset til almindelige brugere, og koster gratis. Overvej nogle af de mest populære programmer.

Måske er det mest populære program er google SketchUp. Det er mest let at bruge, men det er multifunktionelt.

Du kan bruge den til at skabe en 3D hus design, indretning og landskabspleje. Den indeholder en masse tekstur og er meget bekvemt for design af konstruktioner, der kræver beregningen til nærmeste millimeter. Desuden er det helt gratis.

Ikke mindre populære og Arcone. Men for at arbejde med det vil komme ud først efter udviklingen af ​​undervisningsmateriale. Det giver dig mulighed for at skabe 3D-modeller af huse og interiører. Det viser rumbelysning, svarende til positionen af ​​vinduer.

Det er især vigtigt for udviklingen af ​​projektet er, at ved at bruge programmet til at skabe vandrette og lodrette dele af bygningen. Den licenserede version er kun tilgængelig for et gebyr.

En anden forlangte program - dette ArchiCAD. Det bruges ikke kun amatører, men også fagfolk. Dette er et sæt værktøjer til design af bygninger og design. Det giver dig mulighed for at ikke kun skabe smukke modeller, men også til hele konstruktionen og teknisk dokumentation. Den licenserede version er heller ikke gratis.

Opsummering, vil jeg sige, at udviklingen af ​​projekter business bygninger byggeri omstændelig og ganske vanskeligt. Sketchy del kan være skabt af dig selv, men ikke haste og omhyggeligt tænke igennem og se på alle mulige muligheder. Men det arbejder del er bedst at overlade til fagfolk. Gør ikke uden hjælp fra arkitekt og projektets forberedelse til distriktet administration for byggetilladelse.


Like this post? Please share to your friends: