Reparation toilet cisterne med deres hænder

Iboende attributter af et behageligt ophold er sædvanlige til gavn for den menneskelige civilisation, såsom ergonomiske møbler, en stabil vandforsyning, velplanlagt belysning og VVS arbejder uden afbrydelse. Korrekt drift af alt det udstyr, der er anført ovenfor tages for givet, og fiasko er næsten altid kommer som en overraskelse, at bringe en masse besvær. Oftest er formålet med opmærksomhed bliver husejere VVS, og for at sikre sin velfungerende, er du nødt til at tage sig af sin korrekt installation, hvilket indebærer stærk forbindelse rør og slanger, skader på skruer og pakninger. Hvis VVS betjenes i en længere periode, er en nødvendig betingelse for en smidig afvikling af rutinemæssige inspektioner er at muliggøre tidlig opdage slid forstærkning på grund af utilstrækkelig kvalitet af vandet. Rettidig vedligeholdelse af sanitetsudstyr vil forhindre oversvømmelse af deres hjem og hjem dine naboer. I tilfælde af brud på sanitetsudstyr, den bedste måde er at kalde en blikkenslager, der hurtigt og effektivt fjerne brud. Hvis du ikke er i stand til at ringe til mester, kan du udføre uafhængig reparation toilet cisterne, hvis teknologi er ikke kompliceret.

Princippet af toilet enhedens Basics

For at forstå den manglende og finde den bedste måde at løse problemet, er det nødvendigt at undersøge det teoretiske grundlag for anordninger af sanitetsudstyr og til at forstå, hvordan udledningen af ​​vand i toiletkummen. Uanset fordelene fra toilettet, er enhver model kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​to hoveddele - en beholder på gulvet eller monteret på væggen, og vandtanken er placeret i toppen. Det er denne egenskab, og en cisterne. I vandet drænoperation baseret på princippet om "hydraulisk lås", hvilket indebærer skyllevandstrømmen under tyngdekraft ved at trykke på knappen (håndtag) letter åbning af proppen.

Forskelle skyllecisterner til toiletter: klassificering cisterner

Moderne VVS-markedet giver forbrugeren et bredt udvalg af forskellige dispenseringsindretninger tilhører forskellige typer og former. Der er mange sorter af skyllecisterner, som kan klassificeres i overensstemmelse med en flerhed af funktioner nedenfor.

Beliggenhed tanken i forhold til toiletkummen

Den traditionelle måde at installere toiletter, ikke at miste sin relevans i dag, indebærer etablering af vedvarende byggeri, der forener tanken og toilet i en enkelt enhed. Fordelen ved denne fremgangsmåde til installation er ikke nødvendigt at montere afløbsrøret forbinder toiletkummen og cisternen.

På trods af de fordele og pålidelighed af den traditionelle metode til installation, er stigende popularitet skjulte struktur og suspenderede toiletter. Den første mulighed er ideel til lejligheder renoveret. Det indebærer installation af toilet tank ind i væggen, så det bliver helt usynlig. System Startup udføres ved at trykke på en særlig knap på panelet.

Suspenderet konstruktion - en anden nymodens måde at installere toiletter, hvilket indebærer suspensionen af ​​toilet tank i en vis højde fra toiletkummen. Et særligt træk ved denne udformning er det stærke vandtryk, hvilket sikrer en effektiv afløb. Men det har også ulemper, hvoraf den ene - overdreven støj, der frembringes i processen med at dræne vandet. På trods af eksistensen af ​​mangler i almindelighed er sådanne strukturer betragtes som en af ​​de mest praktiske og praktisk, og deres udseende vil være et udmærket supplement til det indre, udført i en retro stil.

De vigtigste typer af triggere

De mest almindelige typer af triggere er trykknap og dæmme op for aftapningsanordning, bevist som en af ​​de mest pålidelige og robuste systemer. Trykknap rødmen mekanismer er mest relevante for de skyllecisterner lukket. Deres vigtigste element - knappen er placeret på siden af ​​skålen afløb eller i midten. Skelne mellem enkelt- og dual-mode trykknap-mekanisme. Sidstnævnte indebærer tilstedeværelsen af ​​to knapper: en af ​​dem dræne fuldstændigt, og den anden halvdel. Et sådant princip af enheden vil spare vand, når det kræves. Et lignende princip af gennemførelsen af ​​den aftapningsanordning, og kan implementeres ved en enkelt knap, hvis mængden af ​​fusion af vand bestemmes ved graden af ​​at trykke på knappen.

Stigende popularitet og afløb, som er baseret anvendes håndtag eller kæder. Fabrikant foretrækker anbragt sådanne mekanismer i siden af ​​afløbet struktur. At dræne vand er tilstrækkelig til at trække håndtaget eller kæden. Denne type af afløbssystemet vil være mest relevant for suspenderede toilet skåle. På grund af disse funktioner, vil reparation toilet cisterne suspension være lidt anderledes. Uanset hvilken type installation cisterne, skelne hånd aftrækkeren, der involverer manuelt indstille volumen vand drænet, og automatisk.

Funktioner vand indsugningssystem

Der findes flere typer af ventiler, der regulerer strømningen af ​​vand:

 • Side vandforsyning, tiltænkte placering af armering fra toppen, er typisk for sanitære udstyr russiske producenter. På trods af, at VVS, der er udstyret med denne mekanisme, er karakteriseret ved lave priser, er det ikke i høj kurs på grund af den temmelig støjende sæt af vand. For modeller forskellige højere værdi, kendetegnet ved anvendelse af en særlig slange, støjdæmpning, som bidrager til vandforsyningen direkte til bunden.
 • Lavere vandforsyning er karakteristisk for modeller af både indenlandske og udenlandske producenter, der vedrører en tilstrækkelig høj prisklasse. Funktioner af lavere vandforsyning mekanisme reducere støjen fra vandet til de laveste priser.

Apparat cisterne: grundelementer

At identificere korrekt årsagerne til fejl og rette dem i tide, selv om det er nødvendigt generelt at være opmærksom på den interne struktur af toilet tank. Trods forskellene forstærkende konstruktioner cisterne, er det kendetegnet ved en enkelt ordning af indretningen. Den indre skyllecisterne enhed medfører tilstedeværelse af følgende elementer:

 • Låse- eller afløbsventiler regulerer vandstrømmen fra cisternen ind i toiletkummen og forhindrer dens lækage unødigt. I processen med fyldning af tanken deri indeholdte vand bidrager tæt presset overflade af ventilen til en vask i et toilet, da forekommer at vand lækage. Hvis således afløbsvandet passerer en tank, dette skyldes en fejlfunktion af ventiler;
 • Indløbsventilen, som er kombineret med en vandforsyning indretning til justering af vandniveauet i cisternen. Efter at have nået et vist niveau af vandforsyningen i dets reservoir stopper. Vandniveauvisning svømmeren er forbundet med påfyldningsventilen ved hjælp af en messing stang. Hvis de første modeller for afgivelsesindretninger antaget sideværts position af indløbsventilen og horisontal placering af svømmeren, de aktuelle modeller af sanitetsprodukter, støttemure det klassiske princip om handling, giver placeringen af ​​indløbsventilen i bunden af ​​afløbsskålen, mens flyderen er kendetegnet ved lodret placering;

Vigtigt! Problemer resulterer i behovet for at reparere toilet cisterne, oftest forbundet med en fejl i denne mekanisme er i de fleste tilfælde reduceret til at justere det.

 • Mekanisme overløb og vandet, hvis konstruktion er tilvejebragt en plastik montering, udstyret betjeningsknapper. Dens funktion er at forhindre indtrængen af ​​vand fra tanken ind i rummet i tilfælde af en svømmerventil fejlfunktion. vand overløb system tilsluttet til vasken, træder i kraft efter at have trykket på startknappen. Overskydende vand ikke ledes ud ved at forbinde drain mekanisme overflow-enheder, hvilket letter afgangen af ​​overskydende vand til kloaksystemet. Et vigtigt element i systemet er en svømmerventil forbundet til en svømmer regulere vandstanden i tanken. Fejl i forbindelse med driften af ​​flyderen kran føre til udsivning af vand fra tanken.

Vigtigt! Hvert af disse elementer kan komme i forfald, hvilket fører til behovet for reparation. I denne henseende er der ikke behov for at overveje de problemer, der er forbundet med beskadigelse af tanken skal, da der i praksis eliminering af revner og chips af boliger er næsten umuligt. Dette skyldes den manglende effektivitet i selv de mest moderne klæbestoffer, der bliver den mest almindelige årsag til at erstatte et toilet tank.

Den mest almindelige fejl cisterne: metoder til deres afskaffelse

Vand siver ud i rummet: årsager og metoder til at eliminere brud

Hvis du bemærker udseendet af vand i rummet, der er mest sandsynlige årsag til denne fejl montering. I dette tilfælde, uerfarne husejere er tilbøjelige til at falde ind i en panik, og tænker VVS udskiftning, vil søge at besvare spørgsmålet: "Hvordan til at sætte på toilettet og undgå nedbrud i driften?". Men du behøver ikke skynde sig, dette problem er let at fjerne. Overvej de mest almindelige årsager til denne fejl:

 • Slid af tætningsringen monteret mellem tanken og toiletkummen;
 • Krænke integritet fastgørelsessystemer pakninger bolte.

Alle disse fejl ikke kræver avancerede diagnostik og kan påvises, selv ved en visuel inspektion. Hvis du finder disse fejl, så prøv at stramme skruer, ikke finder anvendelse i dette tilfælde for stor kraft, der kan forårsage skade på tanken eller endda en krænkelse af hans integritet.

Hvis du har foretaget disse manipulationer, og dermed var de forgæves, eksperter anbefaler at fjerne dræn tank og erstatte gummipakningen på afløbet kanal. De er også anbefales at udskifte pakninger og skiver på monteringsbolte.

Vigtigt! For at øge tætheden af ​​leddene, hvilket gør dem mere pålidelige, eksperter anbefaler dem til at gøre yderligere tætning med silikone.

Hvad hvis vandet ikke flyder ind i tanken?

Denne opdeling er heller ikke ualmindeligt, da det er den mest almindelige årsag er tilstopning af den snævreste del af ventilen. At løse dette problem vil ikke give problemer - det er tilstrækkeligt til at frigive alt vandet fra tanken og tilbageslagsventilen med arm og flyde. Efter dette, vil du bemærke en ganske smal åbning til at modtage vand i tanken. At eliminere sin tilstopning rense det med en nål eller en tynd wire. Næste, En skrue ventilen på indløbsrøret og gøre vask restprodukter blokering. At sikre, at vandet strømmer frit gennem et hul i tanken, stramme ventilen og installere ventilen med armen og flyde til den oprindelige position.

.bjæffe-title-block__text, .yap-title {
font-size: 17px vigtigt ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-lodret .yap-title-block__text {
font-size: 17px vigtigt ;!
}

Den konstante strøm af vand fra tanken ind i toiletkummen: årsager og udbedring fiasko

De fejlårsager kan være:

 • Skævhed af svømmerarmen;

Hvordan kan jeg lave? Hvis du støder på dette problem, er det tilstrækkeligt at give armen den optimale position for ham.

skade på svømmeren, fører til det faktum, at det begynder at lække indad. Dette fører uundgåeligt til sin stræben til bunden tankkapacitet, dvs. vand fanget inde svømmeren forhindrer dets tilbagevenden til sin oprindelige position, i hvilken ledningsvand afspærring. Hvis ikke, det overskydende vand gennem overloebstrafik udledt i toiletkummen.

Hvordan kan jeg lave? Den eneste mulige effektive reparation, i dette tilfælde, er at erstatte den del.

Til dette vand overlapper riser producere demontering af enheden og sætte i stedet et nyt, præ-købt lignende element.

Vigtigt! At reparere toilet cisterne fittings så effektivt som muligt, i færd med at udvælge eksperter anbefaler være opmærksom på de dimensioner og strukturelle træk detaljer, som nogle af dem er ikke altid indbyrdes udskiftelige.

Vigtigt! I de fleste tilfælde til fremstilling af moderne plast flyder brug eller rustfrit stål. Flyderne fremstillet af disse materialer er i det væsentlige uafhængig lækage.

Slid af tætningselementerne af afløbsventiler. For at afgøre, om årsagen til fejlen virkelig ligger i slid på tætningselementerne, er simpelt nok. Det er nok til forsigtigt at trække hånden ventil: hvis vandet begyndte at flyde, så er du ikke forkert, at problemet virkelig ligger i sliddet af kontraventilen, gummipakninger eller fugemasse. Fjerne denne skade kan opnås ved at erstatte den forbrugelige.

Afskrivning af flyderen kan også forårsage permanente lækager. I dette tilfælde er flyderen dannet et hul, hvorigennem udstrømning af vand forekommer.

Vigtigt! Hvis der på det tidspunkt, hvor et problem du ikke har ved hånden de nødvendige oplysninger, knalde de "midlertidige" reparationer. Til dette formål dannet i svømmeren hul, limet eller ribbet opvarmet plast float hors, plastpose, hvorved der produceres dens forsegling. Det er vigtigt ikke at glemme at fastgøre det omkring svømmeren håndtaget.

Reparation toilet cisterne med knappen: procedure

Sådan laver fjernelse af låget med en knap?

 • Løsn ring omkring knappen. Det er vigtigt at undgå stærkt pres på det, som til fremstilling af ringene bruges oftest plast;
 • Gør fjerne dækslet og fortsæt til reparation.

Som nævnt ovenfor, årsagen den konstante vand lækker fra tanken ind i toiletkummen kan være flere grunde:

 • Forkert placering af svømmeren - i dette tilfælde, blot fjerne toiletsædet og den korrekte flyde.
 • Slid på blæseren float ventil, så den ikke sikrer tæthed.

I dette tilfælde er det nødvendigt at gøre sin erstatning. For at løse dette flyde i den øvre position og ved at skrue møtrikken forbinder tanken og drænrøret, kun udføre genfindingsmekanisme;

 • Fjern gamle pære og erstatte den med den samme model med samme kendetegn.
 • Hvis der var en forringelse af boltene der holder pæren, du behøver at udskifte dem.
 • Til dette dræne vandet fra tanken, fjerne sine rester;
 • Løsne hættemøtrikken anbragt mellem den fleksible foring og en svømmerventil, samt bolte. Med en lille indsats, vippe beholderen tilbage til hylden, hvilket frigør gummimanchetten anbragt mellem tanken og toiletkummen;
 • Skru beskadigede bolt og fordobler det, og slette dem. Det er vigtigt at erstatte begge skruer, selv om integriteten af ​​den anden endnu ikke er brudt. Sådan udskiftes pick bolte lignende størrelser, lavet af messing eller rustfrit stål;
 • Fjern fajance under sadel pærer og gøre det grundigt rengjort ved at udføre lignende aktiviteter med hylden og reservoiret. Promazhte pære silikone fugemasse, som senere vil løse problemet med slitage og forebygge behovet for at erstatte det;
 • Saml tanken, trække design af nye bolte, så man undgår forvridninger. At undgå beskadigelse af sart lertøj ikke overdreven kraft i processen med opførelsen af ​​konstruktionen;
 • Åbent vand og fyld tanken, omhyggeligt at sikre, at hvis der opstår utætheder.

Svigt af lukkeren håndtag: hvordan man kan fjerne?

Sådan finder du ud at i dit tilfælde taler vi om denne fejl? Det er ganske simpelt: Hvis du trykker på udløserknappen vandet, men vasken er ikke startet, vil dette kapitel være nyttige for dig.

Grunden til denne fiasko ligger i strid med fremstød, og den eneste vej ud er at blive erstattet.

Vigtigt! I dette tilfælde kan du også lave en "midlertidig reparation", ved at gøre fremstød for tyk tråd og drej den i flere lag. Men en improviseret trækkraft ikke have en lang levetid - med tiden begynder at bøje tråd, som også føre til dens fiasko.

Før du begynder at reparere den gamle toilet cisterne i dette tilfælde løsne nøglen til tankens låg. For at gøre dette, skal du tænde den dekorative møtrik et par omgange - i de fleste tilfælde er dette nok til at løfte dækslet fra adgang til mekanismen.

Støjende fyldning af en tank med vand: hvordan man kan fjerne?

Ofte mestrene står dette problem, og især ejere af sanitetsprodukter, som er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​tanke med udbudssiden vand. Efter en vis periode kapaciteten af ​​reservoiret begynder at fylde med støj, hvilket ikke var "dawn" operation.

Oftest bliver årsagen til fejlen frakoble lydpotte vand, som er en særlig rør, gennem hvilket forsyningen af ​​vand til bunden af ​​tanken uden nogen lydeffekter.

For at eliminere denne defekt, slid jamming på et specielt designet montering.

Reparation toilet cisterne med en knap


Like this post? Please share to your friends: