Pritrditev zidne omare na steno

Vse moderne kuhinje kompleti imajo v celotnih stenskih omaricah. Te vam omogočajo, da prihranite prostor, ki ima dobre zmogljivosti. Nahaja se na višini oči, te omarice so zelo priročno v operaciji in so vedno napolnjene z veliko stvari, ki ustvarja resno pritisk na tečajih mehanizmov. Zato je zelo pomembno, da izdela zanesljive in visoko zadrge kakovosti na steno kabineta.

Soderazhnie:

 1. Izbira višine vzorca ohišja
 2. Obstoječi mehanizmi vzorcev omare
  • Montažna plošča
  • Pohištvo tečaji
 3. Zasnova zadnji steni omare
 4. Kako za pritrditev ohišja na steno z montažno ploščo
  • pripravljalna dela
  • instrumenti
  • Kako popraviti ohišja na steno - korak za korakom vodič

Izbira višine vzorca ohišja

Preden začnete vzpenjati zidne omare na steno, morate izbrati pravo višino za njihov vzorec. To se določi na podlagi glavnega merilo - rast lastnika kuhinjo. Povprečna razdalja približno 50-60 cm od teoretičnih do omare dnu. Glede na stanje standardi, ta vrednost doseže na ravni 45 cm.

V primeru, ko so omarice pozicionirna visi zahtevano v hladilniku ali na visoki peči, potem je višina teh objektov in določa želeni nivo vzorčnih omare.

Obstoječi mehanizmi vzorcev omare

Uporaba sodobnih pritrdilnih dodatkov zelo poenostavi delo, ki je povezano z vzorcem kuhinjske omare. To vam omogoča, da se določi nekaj napak pri uporabi označevanje in poveča moč celotne strukture. Pri teh prizadevanjih bo trajalo zelo malo, in vse delo se lahko izvede samostojno, ne da bi kogarkoli pomoč.
Za pritrditev ohišja na steno, večinoma uporabljajo posebej pripravljeno stojalo in napravo, imenovano kljuko.

Zglob opremljena s kavljem, ki je nameščena znotraj omare na stransko steno in ostane nevidno od zunaj.

Montažna plošča

Prvi način je povezava z montažno ploščo.

Prednosti te metode:

 • vse delo lahko dobro opravlja ena oseba, tako da ni potrebe, da podpira kabinet, ko je opravljeno štetje. To zelo poenostavi nalogo, in tako omogoča, da visi omare z visoko natančnostjo;
 • zaradi posebnih nastavitvenih vijakov, lahko postavitev kabinet se spremeni tako, da jih višji-nižji, in je prav tako blizu stene ali iz nje. Ta mehanizem omogoča skoraj natančno uskladiti kabinet, je zelo težko, in ob uporabi običajnih tečajev in ni vedno mogoča;

 • na avtobusu za pritrditev ohišja so posebej izdelan zarez, skozi katere je mogoče enostavno prilagoditi dolžino;
 • vsa potrebna namestitev se lahko izvede tudi, če je kuhinja predpasnik že priložena;
 • ni treba uporabiti robnik za poravnavo;
 • preprosto ne le slediti montažo, ampak tudi razstaviti. V bistvu kuka kuhinjske omare, na način, v manj kot 1,5 ure.

slabosti:

 • predvsem visoki stroški celotnega sklopa, ki vključuje montažno letev in kljuko. Ampak to ni tako resen problem, saj zaradi varčevanja veliko časa;
 • druga pomanjkljivost te metode je, da je zaradi nastanek vrzeli omarice na steno v zgornjem delu rahlo potrditve opazen.

Pohištvo tečaji

Drugi način je bolj dostopna, vendar pa bo trajalo dlje, poleg tega pa potrebujejo dodatno pomoč. To zank in pritrdilni elementi, ki se uporabljajo.

Sprva je zgornja meja določena in se uporablja za vodoravno črto vzdolž vseh omarah, ki začasno prekine potrebni.

Nato se stopnja določena z natančnostjo obraza (obstajajo primeri, ko je rezultat izkrivljeni zaradi neravnih tal).

Na nastalega črte navedena prva točka je luknja Z vrtalnikom ali udarce in nameščene zadrge. Nato je kabinet sprejeti, in lahko začasno ustavi, da bi ugotovili, kje je naslednji koledarjev z absolutno natančnostjo. To se ne sme voditi le eno zarezati črte, vendar ravnosti ograjenega prostora je treba preveriti raven.

Nadaljnje Postopek je podoben. Ko so vse omare pritrjena in njihova stališča preveri stopnjo, lahko nadaljujete, da jih spojini v oblazinjeno vijaki med seboj. Končna faza dela je namestitev vezni dekorativnega venec, ki je privita na zgornjo podlago s pomočjo vijakov.


Zdaj pa samo zvečer fasade, namestite police, da vidim, ali so vrata pravilno deluje, in če je potrebno, popravi napako, ki ga z vijaki prilagajanja. Ta celoten proces zahteva koncentracijo in dobro pozornosti, kot tudi Pronicljiv pomočnika, brez pomoči, ki je dokaj težko pravilno izračunati zahtevano razdaljo pod sponko.

Zasnova zadnji steni omare

Napredek od mase je odvisna od zasnove zadnji steni omare.


V prvem primeru je zadnja stena pribil na nohte in nima vdolbine. Zato, ko je nastavek za nosilec montažo, zgornji del ne bo šlo dobro, in kabinet bo nagnjena. Da bi se temu izognili, je treba zagotoviti dno omare za vdolbine, ki ustreza širini osnovne plošče. Če želite to narediti, lahko nohtov tanko letev, ali za izračun višine njenega vzorca, tako da je "prišel" v kuhinjo predpasnik. V slednjem primeru morajo biti pritrdilni elementi, ki so že v kuhinjo predpasnik.

.Yap-naslov-block__text, .yap-naslov {
font-size: 17px pomembno ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-navpično .yap-Naslovno-block__text {
font-size: 17px pomembno ;!
}

V drugem primeru je zadnja stena pritrjena z vdolbino.

Ta oblika stenske omare je bolj priročno, saj jim omogoča, da ne samo, da visi v prekrivanja na kuhinjski predpasnik, ampak rit. Ampak pri namestitvi omare brez prekrivanja, je pomembno, da je ploščad se nahaja popolnoma ravno, tako da tudi rahel premik takoj planila v oči.

Kako za pritrditev ohišja na steno z montažno ploščo

pripravljalna dela

 • Zaželeno je, da so usklajena gladke stene;
 • če je izveden na kuhinjsko nišo, mora kot, ki nastane z obzidjem je natanko 90 stopinj;
 • vsa dela na električni napeljavi, trgi umestitve za pripravo sklepov zgornjih svetilk mora biti dodelana;
 • Prav tako takoj sledi, da pripravi steno, ki bo visela omare. Treba je pobarvana ali prekriti z ozadje in vnaprej določiti kuhinjo predpasnik. Ker so določene omare naredil bo vse to zelo težko.

instrumenti


Za kakovostno visi kuhinjske omare pri roki, morate imeti naslednja orodja:

 • Drill - so lahko električni ali ročni. To je treba vrtati luknje za zadrge. Če moraš delati na opornem zidu, bo treba vrtati ali udarec s te funkcije;
 • raven;
 • ruleta;
 • izvijač;
 • kladivo;
 • Objemka - pomožno sredstvo, ki bo potrebno, če je želeno, za povezovanje škatle skupaj ustvariti učinek trdnosti celotne konstrukcije;
 • če se namestitev izvaja na sidru, bo morala sootvetsvubschego velikost ključa;
 • in seveda, da je treba pripraviti zahtevano število zadrge. Popraviti serije v omare, ki so potrebni vijaki (kot pravilo, proizvajalci sestavnih delov omare). Če želite popraviti pnevmatiko pritrjen na steno bo moral vijake in svečke. Če želite, lahko kupite posebno kravato za zavarovanje omare za seboj.

Kako popraviti ohišja na steno - korak za korakom vodič

Na prvem mestu s pomočjo prilagajanja vijake potrebno popraviti kljuke v srednjem položaju. Po tem je njihova znotraj vezana na stranskih stenah, tako da je kljuka kuka ven samo 2-3 mm in prosto oklepajo pritrdilni drog.
Zdaj ste pripravljeni, da spray sledi na steni. To je treba upoštevati osnovna pravila:

 • če je lokacija omare je odvisna od velikih kuhinjskih aparatov ali visokih objektov, nato pa v času označevalni zagotovo morali postaviti na svoje mesto;
 • ki ga poleg tračnico, da je treba vnaprej vedeti, ali so omare nameščen prekrivanje na kuhinjski predpasnik, ali je blizu njega;
 • pritrdilni trak mora biti nameščen pod zgornjim robom odseka 3-4 cm. Za izračun te razdalje, je potrebno za pritrditev traku na zadnji del ograjenega prostora, tako da se pritrdi na steno. Potem bo jasno vidno, kako je potrebno veliko centimetrov treba upoštevati pri uporabi končne oznake.


Ob vseh teh priporočil, s pomočjo ravni uporablja dve vrstici, od kuhinjskega kota upoštevati. Od teh je ena vrstica prikazuje zgornji rob tirnice zavese in drugi predstavlja vrh omare.
Namig: Da bi ugotovili, vodoravni položaj omare je bolje uporabiti raven, in ni izmerili razdaljo od stropa ali na tla, saj se lahko pojavi kot posledica napake. Tudi če je zaupanje, ki jih sicer ne boste imeli strop ali tla dovolj gladka, ni vredno tvegati, da redo vse delo iz nič.

Zgornji rob trak pritisne proti pripravljenih označevanje vrstic (najcenejše) in da zahtevano število točk za pritrdilno luknjo.

Če so stene trdno in dobro nosilnost, je mogoče razdeliti na železnici na majhne koščke 15 cm, in vsak enega niza v tistih krajih, kjer se nahajajo zavetišča. Ampak, če obstaja niti najmanjšega dvoma o trdnosti sten, da ni potrebno razdeliti tirnice, ampak nasprotno, je bolj odporen, da se določi, da večje število zadrge.

Poleg tega je določeno premer vaja, v steni lepo je majhno luknjo za namestitev na stojalo. V nadaljevanju smo si zastavili nekaj osnovnih smernic:

 • lahko pogosto naletijo na tak problem, ko je v začetku vrtanje svedra, saj skokov. Da bi odpravili to nelagodje majhne vdolbine so izdelane na področju vrtanja. Narejeni so z uporabo kladivo udarec na prebijalo ali po njegovi odsotnosti, v robustnem žebelj;
 • če med vrtanjem stene kruši, nato pa za začetek je, da bi luknjo nekoliko manjši premer, in nato še njegovo velikost vaja. Tako se izkaže, veliko bolj previdno;
 • za merjenje globine vrtanja, je treba pridelane vložek uporablja za vrtanje in natančno shranjeni želeno razdaljo. Če je luknja že opravljeno in da je kladivo vtikač vključite v njem, boste morali zagotoviti, da je globina zadostna. Pregloboko luknjo bo to delo neprijeten;
 • v betonski zid dovolj težko izvrtajte luknjo, tudi z uporabo vaja z pobeditovym konico. Zato v odsotnosti udarec ni treba močno par prebijalo udarci s kladivom;
 • med delom, je treba posebno pozornost nameniti mestih, kjer ožičenje prelazov.

Nato so luknje poganja natančno vložki in pritrdilni elementi nameščeni na tračnico. Na to, s pomočjo vzorca, nameščen omare. Njihovo stanje je urejeno z vijaki, ki so opremljeni s krilnimi mehanizmi.

Če želite ustvariti učinek kabineta v steni da jih je treba tesno povezati med seboj. Če želite to narediti, jih je treba popraviti sponk v parih, od kotu omare. Da ne bi pokvarili njihove površine, naj bi dal leseno zagozdo med omaro in sponko.

Nato je luknjo vrtati intersekcionalne spojko povezano med omare. Pri vrtanju skozi na iverne plošče, pogosto razseka.

Da bi preprečili to težavo, morate uporabiti eno od naslednjih dveh metod:

 • v krajih, kjer prihaja vrtalnikom, da je treba močno pritisniti navzdol kos lesa (debelejši, tem bolje);
 • najprej vrtati globo skozi luknjo in nato izvrtajte želeni premer, se razširi na obeh straneh.

V tem montažo omare popolno, je treba samo še namestiti police, varna vrata in jih prilagoditi z vijaki, ki so na tečajih.


Like this post? Please share to your friends: