Obratovalni priročnik klimatske naprave

Pravilno delovanje klimatske naprave - je izjemno pomemben in zapleten proces, ki ga je skoraj nemogoče razumeti. Če želite namestitev in nadaljnje delovanje sodobnih klimatskih naprav ni povzročil nobenih težav za potrošnike v embalaži obvezni del navodil za uporabo določenega modela. Podrobni in dostopna napisana navodila bodo služili odlične storitve za uporabnika, ki vam omogoča, da uživajo brezhibno delovanje naprave in neodvisno za odpravo manjših napak in nepravilnosti.

vsebina

 1. Navodila za uporabo naprav: Namen
 2. Vsebina navodila za uporabo
 3. Osnovna pravila delovanja klimatske naprave
 4. Značilnosti delovanja sistema split
 5. youtube video

Navodila za uporabo naprav: Namen

Namestitev in nadaljnja uporaba klimatske naprave je težko izvajati brez upoštevanja osnovnih zahtev in postopkov, določenih v priročniku. Sodobna HVAC opreme na trgu ponuja veliko paleto klimatskih naprav različnih znamk. Vsak izdelek ima svoje značilnosti, tehnične specifikacije in funkcionalno komponento, in s tem navodilom za klimatske naprave različnih proizvajalcev so različni: kot je navodila lg klima namenjen izključno za modele blagovne znamke, in navodila za uporabo mitsubishi klima - oziroma za določitev slavni japonski proizvajalec. Vendar pa vsako navodilo, ne glede na proizvajalca daje natančne odgovore na morebitna vprašanja v zvezi z delovanjem posameznega modela, klimatska naprava omogoča, da razumejo zase osnovna pravila varnosti naprav delovanja in se naučite podroben opis notranjih in zunanjih mehanizmov sestavine in klimatskih komponent, kot tudi za določanje zaporedja montažo. Izgleda kot, na primer, kritje navodili za uporabo HAIER klimatsko napravo.

Nedvomno, namestite klimatska naprava mora biti dobro usposobljeni strokovnjaki, vendar informacije o tehnologiji celotnega procesa ne bo odveč. Glede nastavitve, informacije v priročniku v ločenem oddelku, in pripoved dopolnjena z ilustracijami. Ker je klimatska naprava nadzoruje oddaljene, in navodila za uporabo, na primer klimatske naprave panasonic Nazaj za kritje pravila za nadzor in nadzor pretoka zraka z daljinskim upravljalnikom, splošne smernice za nego in vzdrževanje, kot tudi morebitnih kršitev v postopku klimatskega sistema. Če želite izključiti nasprotja ali težave v zvezi z delovanjem opreme, podpiše pogodbo s trdno-dobavitelj za garancije in po-garancijski servis, redni, ki vam bo omogočilo, da bi se izognili nenadnemu okvare naprave v času največje obremenitve, na primer, v poletnih mesecih.

Vsebina navodila za uporabo

Torej, vsak priročniki naprava vsebuje podrobne informacije o različnih temah:

 • Imenovanje klimatske naprave, in njegovo serijo modela zahtev in pogojev za varno obratovanje;
 • PODROBEN ureditev naprav in sestavnih delov;
 • metode za nadzor klimatske naprave, vključno s pravili za uporabo daljinskega upravljalnika;

 • Top nasveti za uporabo, nego in vzdrževanje, čiščenje priporočila nadzorni plošči in zračni filter;
 • Opis funkcije načine klimatske naprave;
 • Najpogostejše težave in njihove rešitve;
 • Pridobitev naprava;
 • Posebej recikliranje;
 • Informacije o agenciji, ki je izdal certifikat o skladnosti;
 • Card garancija, ki ustreza model in serijsko številko klimatske naprave, datum nakupa in tiskanja, prodajo družbe.

Strogo izpolnjuje vse zahteve za navodila za uporabo Midea napravo, Samsung ali katero koli drugo blagovno znamko, boste zagotovili, da je najdaljše obdobje split-sistema storitev, povečanje produktivnosti, znebiti potrebe po dragih popravila ali zamenjave posameznih komponent, kot so nadzorne plošče in kompresor.

Osnovna pravila delovanja klimatske naprave

Pristojni, natančno izpolnjuje zahteve iz navodil za uporabo bodo zagotovili največjo učinkovitost in učinkovitost vgrajene opreme.

 • Glavno pravilo držav, ki delujejo: ne dovoli vstop skozi rešetko polkna split sistem tujki, kot tudi, da bi otroci delovne opreme.
 • Da se ohladi na sobno temperaturo, nastavljeno na temperaturno klimatsko napravo v 21-23 ° C. Nastavitev v vročem vremenu pri nižji temperaturi, da ne bo zgolj ustvarilo dodatno breme za opremo kompresorja, ampak tudi izzovejo prehlad zaradi izrazite temperaturne spremembe.

 • Zaščita klimatske naprave notranje enote, ki delujejo na način, neposredni sončni svetlobi hlajenje, boste bistveno podaljša življenjsko dobo elektrarne. Strokovnjaki močno priporočamo, da zaprete zavese in žaluzije v sobi na sončen dan, saj lahko močna svetloba izhod ustvarjajo ovire za prehod na LED signal iz daljinskega upravljalnika. Najpomembnejši pogoj za pravilno delovanje klimatske naprave je, da varčevanje z energijo: kompresor in ventilator za dolgo časa ni šel v okvari zaradi obrabe zaradi visokih obremenitvah, če so hlajenje obdobje v sobi vrata in okna zaprta tesen. Hvala za to preprosto pravilo, boste lahko uživali svež hladen zrak v prostoru in zmanjšanje hitrosti ventilatorja.
 • Optimalna zračnost in nemoteno delovanje ogrevalnega sistema je možno samo, če je prostor okoli njega prosto in ne curtained zavese in intenzivno zračni tok iz uparjalnika cone se ne nahaja v vse predmete.
 • Navodila za Panasonic klima se glasi: Ne nameščajte klima v prostorih z visoko vlažnostjo, kot prah, ki prodira v opremo, ki je kondenzat najprej navlaži in nato odlagajo na notranjih površinah sistema split gosto maso. Nastale prahu mase znatno zmanjša intenzivnost ventilatorja, v nekaterih primerih lahko celo povzroči ustavili, zlepi drenažni sistem, ki preprečuje normalno odtok nakopičene vlage zamašijo sistem filtriranja in toplotnih izmenjevalnikov, ki povzročajo uhajanja freon. Ne smemo pozabiti, da je navlažimo stisnjenega prahu ugodne razmere za rast in razmnoževanje patogenih glivic, ki lahko povzroči bolezen dihal, alergijske reakcije in neprijetnih vonjav. Če želite namestiti klimatsko napravo v prostoru z visoko vlažnostjo, je neizogibno, potem mora biti vključitev opreme opraviti temeljito zračenje in delovne enote je treba pregledati in očistiti strokovnjaki bolj pogosto.
 • Vzdrževanje notranjih in zunanjih mehanizmov, in klimatske naprave čisto, boste podaljšali življenjsko dobo vgrajene opreme. Očistite filtrirni sistem, tudi če je klimatska naprava nameščena v sobi z normalno vlažnost, mora biti vsaj 1-krat v 2 tednih. Po tem pravilu, ki delujejo na klimatsko napravo, je mogoče, da se prepreči izgubo moči podvozja in bolj učinkovito čiščenje zraka.

.Yap-naslov-block__text, .yap-naslov {
font-size: 17px pomembno ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-navpično .yap-Naslovno-block__text {
font-size: 17px pomembno ;!
}

 • Če se predvideva, da bo nameščena enota miruje dolgo obdobje, preden jo izklopiti, izberite način prezračevanja in ga poslati proč. To bo odstranilo nakopičene kondenzata v omari opreme in preprečuje neprijeten vonj v času njegovega naslednjega zavoja.
 • Če je vaša klimatska naprava še vedno zakriva svojo mirno obstoj njen razpad, potem ne poskušajte iskati vzrok svoje težave, kaj šele, da bi vsa popravila. Največja, ki jih lahko storite - je, da odklopite napajanje iz električnega omrežja in počakajte, zdravnik specialist, ki bo hitro reševanje problema in vrne v življenje na klimatsko napravo.

Ne pozabite, klimatska naprava, zlasti split-sistem - zelo muhasto naprave, ki ne prenašajo Diletantski zdravljenja.

Značilnosti delovanja sistema split

Navodila za uporabo sistema delih, v nasprotju s klimatsko napravo, označena s številnimi posebnimi lastnostmi.

 • Najprej so povezani z dejstvom, da ima zunanje naprave enota nameščena na ulici okolje negativen učinek.

 • Za zaščito opreme HVAC pred vplivi dežja je bolje uporabiti poseben zaščitni pokrov. Še posebej dovzetni za večje kopičenje prahu in žig pod vplivom vlage šasije zunanje enote in ventilatorja in toplotnega izmenjevalnika lahko dobijo manjše živali in žuželke.
 • Navodila koli split sistem predpiše obvezno čiščenje vseh komponent in delov zunanje enote in redno obdelavo z uporabo dezinfekcijskimi kompozicije.

 • Notranja enota split sistemi ne sme biti nameščen v bližini toplotnih virov, močnih virov elektromagnetnega sevanja, kot so televizorji, računalniki. Takšna oprema mora biti nameščen na razdalji najmanj 1 meter od klimatske naprave.
 • Vsak split-sistem nameščen v stanovanju morajo biti zaščiteni pred napetostnimi sunki. Da bi to naredili morate varovalko in napravo za daljinsko upravljanje. Z upoštevanjem teh preprostih pravil, boste zagotovili maksimalno udobje v zaprtih prostorih in bistveno podaljša življenjsko dobo prezračevalnih naprav.

Danes je svetovni splet ponuja edinstveno priložnost za vsakega uporabnika na hitro in ne da bi ostali doma našli ročno opremo za klimatske naprave. Največja zbirka vsebuje evidenco o vseh modelih in podjetja, ki proizvajajo klimatske naprave, na primer, boste našli navodila za uporabo DANTEX napravo enostavno, ali Daiki, ali navodila za kakršne koli druge opreme ne manj znanih domačih in tujih proizvajalcev.

To Delovna klima naprava bo pomagalo čim prej rešiti te težave ali okvare. Obsežna baza podatkov kažejo na možnost prostega prenos priročnika želite, samo najti proizvajalca in model opreme.

youtube video


Like this post? Please share to your friends: