Kako izbrati barvo za strop raztezajo

Izberite je potrebno barva raztezajo stropa v zadnji fazi razvoja prostora oblikovanja. Šele potem, ko že veste točno barvo sten in tla. Best of all, če so zaključni stenski materiali že kupili in ga je mogoče oceniti njihovo dejansko barvo, potem pa se ni ravno izkazala za zmotno s pridihom stretch stropa. Članek se osredotoča na to, kako izbrati barvo raztezajo stropa.

vsebina:

 1. Kako barvo sobi na osebo
 2. Značilnosti prostora, ki vplivajo na izbiro barve stropa odsek
 3. Imenovanje prostora pri izbiri barve raztezajo stropa
 4. Opis barv
 5. Barvna kombinacija stropa raztegnejo in tekstur
 6. Kombinacija barv z dvema ravni Stretch Stropi
 7. Koristni nasveti o tem, kako izbrati barvo stropa raztezajo

Kako barvo sobi na osebo

 • Tam je dobro znano delitev vseh barv v hladnih in toplih odtenkih. Zato moramo najprej ugotoviti celotno barvno koncept prostora, ali bo to storil v hladnih in toplih barv. Izjema je ostalo le klasične barve kot črno ali belo. So univerzalne in so primerni v vsakem primeru.
 • Sklenil je, da poberem ton stropa v barvi stene, pa vžigalnik. Toda sodobne zasnove trendi narekujejo svojo modo in se pogosto najdemo svetlo kombinacijo kontrastov. Ampak, da izberete pravo kombinacijo živih barv je zelo težko in da je bolje, da ne poskus sami, in, da se mu to delo strokovnjakom.

Barvna paleta spuščenih stropov fotografije

 • Paul ima manjši učinek na izbiro barve stropne odsek. Sodobne talne obloge v obliki samolepilnih laminat ali ploščice popolnoma posnemajo les, ki je v povezavi s poljubno barvo.
 • Poleg tega je treba oceniti vse prednosti in slabosti v prostoru, v katerem je izbrana strop. Konec koncev, lahko tako okrasili sobo in poudariti vse njegove slabosti. Tako je svetloba strop brez svetlo vzorec vizualno širi meje, zaradi česar je prostor nad in prostorno. To je še posebej pomembno za mala sob v tipičnih večstanovanjskih stavbah. Temne ali svetle barve, da se zgornja meja spodaj, vizualno zmanjšuje prostor za jasne omejitve območja sobi.
 • Kljub temu, da bodo topli odtenki rumene ali rdeče barve daje udobje prostora, očitno so znatno zmanjšati njegovo velikost. In to je kul odtenki kontrast, povečanje prostora lahko ustvarite praznično vzdušje v njej. To je še posebej opazno v velikih dvoranah hiš.

 • Izbira barve stropa raztezajo odvisen celotni slog notranjosti. Klasične linije se uporabljajo samo bel strop ali nekaj odtenkov svetlejše od stene. Pri izbiri odtenka, poskuša doseči svoje kombinacije s pohištvom. Ampak ni nujno, da mora biti barvna shema enaka, se lahko primerjamo, vendar je mehka in lahka.
 • Nedvomno je treba pri izbiri barve stropa raztezajo upoštevati njen vpliv na psihično stanje človeka. Dokazano je, da imajo modri odtenki deluje pomirjevalno in umirja modro po napornem dnevu. Red in čeprav spodbuja k dejanjem, vendar dolgoročno prisotnost v tej sobi je draženje, kot tudi povečan apetit. Za omare primerne rumene barve, ki daje energijo in povečuje učinkovitost. Harmonično zelena, ne samo dodati pozitivno razpoloženje, ampak tudi poskrbi za komunikacijo. Ločeno je treba reči o črni barvi, proizvajalci imajo povsem črno folijo za raztezajo strop. Vendar se lahko določi le v prostorni sobi z visokimi stropi, da dobimo sobno eleganco.

 • Cvetovi so začasno stropi funkcijo. Pod vplivom barve svetlobe lahko precej razlikujejo, in videti povsem drugačna. To je še posebej opazno pri dnevni svetlobi in zvečer, ko so vključene luči. Pri močni svetlobi se pojavijo rdeče, oranžne ali zelene barve lažji in modri in modri odtenki nasprotno - temnejši.
 • In z bolj intenzivno svetlobo in ne spremenijo barve. Tako bo rumena izgubili vse svoje bogastvo, in vijolična bo postal temno rdeče. Iz tega sledi, da je treba pri izbiri barve stropa, ampak tudi na lokacijo oken in svetil osredotočiti ne le na slog prostora. V temnejših območjih z okni na severu in vzhodu, ki se soočajo bolje izbrati topel odtenek zgornjo mejo, na primer rumeno ali oranžno. Svetle sobe so bolj vsestranski, bodo dobro pogledal hladne in tople tone.

Značilnosti prostora, ki vplivajo na izbiro barve stropa odsek

Preden se odločite za barvo za strop raztezajo, je treba razumeti, kako značilnosti soba vplivajo na izbiro barve stropne odsek.

 • Višina prostorov. Zlato pravilo - vizualno povečati višino stropa, lahko uporabite hladne barve. Tople barve vizualno zmanjša prostor. To velja tudi za zasičenosti tona, barva svetlejša, kot je nižji bo videti strop, in obratno, ko je nižja intenzivnost odtenek, bo vizualno prikazani zgoraj.

 • imenovanje prostorov. Barva strop - ni le eleganten notranjosti naglas, ampak tudi pomemben trenutek za državne in človeških razpoloženj. Nekatere barve povezujejo apetit, drugi pa se sprostite in poživljajo druge. Zato je treba izbrati pravi odtenek, glede na funkcionalnost prostora. Kopalniška ustrezne poživljajoče hladne odtenki sive ali modre, in spalnico topel odtenek bež ali mlečno barvo.
 • razsvetljava. V severnih in vzhodnih prostorih, kjer je malo dnevne svetlobe sonca, najboljša izbira bodo topli odtenki spuščenih stropov. Te bo prostor bolj sončno in svetlo.
 • velikost prostora. Napenjalnik sol gos vizualno ne vpliva samo na višino prostora, vendar njene velikosti kot celote. To ni priporočljivo za ograjo v majhnem barvi soba strop ali tkanine z vzorcem in vzorcem. On bi si na pravem mestu, še naprej zmanjšuje prostor. Tu je primeren samo nevtralno beli strop, po možnosti sijajni. Če oblikovalec želi zagotoviti, da se dotaknete in poudarjajo stropne obloge, za obleko pastelnih kul barve z nizko nasičenost barv. Velik prostor daje neomejeno polet fancy. Ta kombinacija barv stropov na več ravneh, kakor tudi različne vzorce in teksture.

Nasvet: s polno barvno kombinacijo stropa in sten, prostor bo videti manjši je bolje, če se bo zgornja meja vžigalnik tkanine. Poleg tega, da izberete posebno barvo, morate upoštevati, da je v kombinaciji s pohištvom in zavesami v notranjosti.

Imenovanje prostora pri izbiri barve raztezajo stropa

 • otroško sobo. To je splošno prepričanje, da je treba dojenčka soba napolnjena z barvo, ampak različnih svetlih barvah. Tudi otroci, izbiri materiala za dekoracijo prostora, izberite ozadje sočno in svetle preproge z risbami. Ampak zgornja meja je bolje biti previden, in da bo bolj nevtralno, da bi uravnotežili celoten prostor. Torej, je priporočljivo izbrati modro strop z vzorcem belih oblakov in valovi oceana. Dekleta - pastelni odtenki rožnate ali rumene barve. In za otroke bo prijetno ponudba zeleno.
 • spalnica. V tej sobi je človek, čeprav ne za dolgo v aktivnem stanju, vendar je njegova funkcija je, da se sprostite in se pripraviti za spanje. In zjutraj, da bi se sile za nov dan. V kombinaciji z spalnici suite iz drevesa videti lepo te barve raztegne stropi so kavo, smetano, breskev. Izgledajo super v kombinaciji z belimi vzorci.

 • kuhinja. Ta prostor mora povezujejo z energijo in izboljša apetit. Strop lahko izberete svetle in nasičene odtenke rdeče in zelene. Glavna stvar, ki so v kombinaciji s kuhinjo, in ne bo prostora preveč svetle barve.
 • dnevna soba. Pogosto je največji prostor v stanovanju ali hiši. To je priljubljena za montažo na več ravneh spuščeni strop, lahko barva, ki se razlikujejo. Do danes je bila zelo elegantna rešitev - prosojen film, ki oddaja svetlobo. Pod napetostjo stropna LED trakovi, jo polaganje v različnih vzorcih. Glede na vaše razpoloženje, lahko spremenite barvo svetlobe s pomočjo daljinskega upravljalnika.
 • kopalnica. Stretch strop je nameščena le redko, vendar z dobrim prezračevanjem je dovoljeno. V barvi nimajo časa za razmislek, je bil izbran v barvi keramične ploščice.

 • študija. Vključite učinkovitosti in povečanje intelektualno dejavnost v pisarni, lahko uporabite stropni odsek modra ali zelena. Film je najbolje, da izberete mat ali saten, sijaj, je napačno. Svetla, svetleča površina stropa bodo pregnale pozornosti, in odvračanje pozornosti od zadeve.
 • Hodnik ali hodnik. Občasno, ko te sobe se ponašajo z veliko velikosti in prisotnost oken. Zato je treba izbrati sijajni film smetane ali bež. Da ne zabriše prostor, je treba temne barve v prostoru vedno manj kot polovico celotne površine. Torej, če uporabljate temno barvo stropa, je bolje izbrati lažji pohištvo, tla, in dodamo svetle barve z dekoracijo sten.

Opis barv

Na vprašanje, kakšne barve naj bi spuščeni strop, v začetku je treba preučiti njihove glavne značilnosti in vpliv na psiho.

 • rdeča. V nekaterih kulturah je še vedno dojema kot simbol razkošja in bogastva, še posebej v kombinaciji z zlatimi okraski in dekoracije. povezana tudi z veseljačenje. Toda glede na pravico odtenek rdeče, je primerno, da se prilega v notranjost kuhinje, dnevne sobe ali dvorane. Vendar je bolje, da jo uporabljajo za vzorec na stropu, in ne kot samostojne barve, nato pa prinaša v prostor toplo in udobno.

 • Vijolična barva. Nasičena globok odtenek vijolične barve izbere ljudi z ustvarjalno in inovativno razmišljanje. To je lepa in kot nalašč za stilsko sobo v sodobnem minimalističnem slogu, ki je postala glavni vrhunec sobi.
 • oranžna. Še posebej dobro, da izberete barvo stropa v temni sobi. On bo v to svetlobo, toploto in živahnost. Svetlejši odtenek oranžne svetuje izbrati za strop v otroški sobi.
 • rumena. Podobna oranžno, je izbran, ko je potrebno prostor za dodajanje svetlo in pozitivno razpoloženje.
 • Green. To pomirja in sprošča. Zaradi svoje vsestranskosti, je pogosto prisoten pri oblikovanju zgornje meje raztezajo. Najbolj uspešen, je videti v velikih in svetlih prostorih. In za pisarno priporočeno zgornjo mejo modro-zelene barve, oziroma njegove temne odtenke. To je primerno in v pisarni, je dovolj opozoriti, da je bila zelena krpa je bila obbivat veliko pisalno mizo. Kot tudi namizne svetilke, okrašena z zelenim odtenkom. Če je dojenček da mehko zeleno nočno osvetlitev stropa, otrok zaspi hitrejši in močnejši, mehka in skrivnostno zeleno luč naredi vzdušje sproščeno in čudovito.

.Yap-naslov-block__text, .yap-naslov {
font-size: 17px pomembno ;!
}
# Yap-Ya_sync_2-navpično .yap-Naslovno-block__text {
font-size: 17px pomembno ;!
}

 • blue. Ta barva neba, tako da je lepo, da ga vidite na strop, še posebej s fotografijo tiskate resnične ali stilizirane oblake. Mirno aura, da barve, tako da se lahko sprostite v kopalnici ali spalnici.
 • siva. Kot bela, je črna velja univerzalno. To velja tudi pri vseh barv in odtenkov. Za strop ni izbran kot osnovnih barv, ampak kot vzorec ozadja. Njegovo nevtralnost ne povzroča nobenih negativnih čustev, tudi po dolgem bivanja v prostoru. Najugodnejša iskati v kombinaciji z rumeno.
 • blue. Tudi če je zgornja meja slika bele barve nameščen v njegovih sodobnih halogenske luči modro, boste dobili bogate in žive barve. Modre barve stropne si lepa v kopalnici, v celoti je v beli barvi. Poudarjajo sneg, belina sanitarna oprema in keramika. Na strop odsek svetilke primerna le za dnevno svetlobo belo svetlobo, ki je modra in rumena uporaba spektra ni priporočljivo.

Za notranje zadeve, v katerih je drago pohištvo iz dragocenega lesa ni treba prenesti poudarek na stropu. Ravno nasprotno, njegova nevtralne barve je treba, da se osredotoči na drago pohištvo v prostoru. Enako velja tudi za lepe slike, ki krasijo stene. Vedno moraš poskusiti obdržati zlato ravnotežje in ne pretiravajte v želji, da bi vsak kos edinstvene in elegantne apartmaje. V nasprotnem primeru se lahko hitro spremeni v slab okus in ni prinesla želenega zadovoljstva popravila.

Barvna kombinacija stropa raztegnejo in tekstur

Zdi se, da je barva po izboru, in je v celoti skladen z notranjostjo. Toda napačno pobral teksturo raztezajo stropa je sposoben uničiti celotno oblikovalske zamisli. To je posledica dejstva, da različne teksture reagira drugače razsvetljavo, včasih lahko odraža ali absorbirajo.

 • Matt spuščeni strop. Vizualno zmanjšuje velikost prostora, njeno višino in globino. Ampak to je mat površina daje plemstvo sobo, še posebej, če je platno naslikana v svetlih barvah. Zdi se, nevsiljiv in ni sposoben za draženje. To je najbolj primerna za uporabo tiska, saj zaradi pomanjkanja bleščanja tega ne izkrivlja.
 • Saten tkanine. Njegova mehka tekstura prispeva k razpršitev svetlobe in umetne svetlobe, ki povzročajo lepo lilt. Bilo videti lepe hladne in pastelnih barv, ki pridobijo bisernim lesk. Najbolj uspešna možnost za velike sobe v klasičnem slogu.

 • Sijajni strop odsek. Njegova glavna prednost je v odsevu svetlobe in povečati vizualni prostor. Vse barve na njej videti svetlejši in bolj nasičena. To je najboljša možnost za majhne prostore.
 • Tkanina z teksturirane površine. Ponavadi jih posnemajo lesa, kamna, usnja ali kovine. Dobra izbira za dekoracijo enega od ravni strop v veliki sobi, ali kot neodvisni strop v malo. Prav tako je treba v stiliziranih prostorih, kjer želite ustvariti ustrezno avro.
 • semiš strop. Značilna popolno absorpcijo svetlobe. To ustvarja zelo udobno in razkošno vzdušje v spalnici. Toda za njegovo namestitev se prilega samo sobo z veliko dnevne svetlobe in je zaželeno, da izberejo svetle barve, tako da ne izgleda preveč masivna.
 • prosojen strop. Primerno samo za montažo s skrito razsvetljavo. Primerno za prostore, ki ne zahtevajo veliko svetlobe, ali pa so dodatno razsvetljavo. To je izbrana samo monotono, saj je celoten barvni poudarek pade na LED luči.

Kombinacija barv z dvema ravni Stretch Stropi

Izziv postane dvakrat težko, ko gre za kakšne barve izbrati strop raztezajo z modelov v dveh nivojih. Ker zdaj moramo skrbeti ne le o harmoniji z notranjostjo, ampak tudi dobro izbrani, barve do stropa.

Tam so kombinacije, ki s pridom med seboj dopolnjujejo in obratno, ki so se pridružile skupaj ni priporočljivo. Razmislite najpomembnejše:

 • lahko eksperimentirate z različnimi toni iste barve. Tako uspešno združiti modra in modro, nasičena zelena in svetlo zelena luč;
 • svetlo rdeče in rumene barve so najboljše v kombinaciji z nevtralno bela, črna ali siva. Ampak tudi videti dobro, so v kombinaciji z oranžno;
 • zelenih strope primerne za dopolnitev rumena, rjava ali bela;
 • če primarni strop raztezajo rumenem ozadju, druga stopnja oddaja modra, črna, rjava ali zelena;

Stretch stropi barvno fotografijo

 • eleganten videz združuje roza in vijolične barve na stropu, pa tudi čokolado in siva;
 • bež platno čeprav dovolj vsestranskost v kombinaciji, pa je najbolje, da se združi z belo ali rumeno barvo;
 • temno modre pobota lepo burgudni rdeča, vijolična, roza ali siva;
 • morda najbolj praktična kombinacija barv - črno-belo;
 • Siva strop oživiti in mu svetlost cilju druge stopnje svetlo zelena, roza, bele ali črne barve.

Toda število kombinacij barv, ki so najbolje, da ne uporabljajo: rumene z roza, zelena, bordo, modra, rdeča, vijolična in rjave. Toda v vsakem primeru, s mora njihovo lastno izbiro dveh odtenkih vedo, osnovna pravila koloristki ali vsaj preveri tabelo barvnih kombinacij.

Koristni nasveti o tem, kako izbrati barvo stropa raztezajo

 • Ni potrebe, da stene in strop, da izberete isto barvo. Edina izjema je mansarda naklon, ki se priporoča za izdajo barve s steno.
 • Pravilno je treba kombinirati barve in njihove odtenke.
 • Najbolj uspešna kombinacija enobarvnih barvah. Dobro izbrane sive in bež odtenki so lepo okrasili notranjost. Prinesite sijaj in razkošje lahko uporabljate pravilno multi-osvetlitev.

 • Dajanje prednosti barvo zgornja meja se ne sme pozabiti, da mora opravljati funkcijo ozadja prostorov, ne vleče pozornost.
 • Izgleda zanimivo. Ko je kontrast med strop in stene. In to ne le lažji strop odsek, ampak temnejša, znoj ob stenah.
 • Tudi namestitev na strop nad širšem območju, ne smete uporabljati več kot dve barvi, tako da ni bilo "lyapistym" in preobremenjen.
 • moramo vedeti, da vzdolžne črte bo prostor daljši in širši od prečne odloča vzorec na strop napetosti. Povečajte prostor bo pomoč pri oblikovanju, ki se nahaja diagonalno.

To je tako enostavno na prvi pogled, je izbira barve stropa odsek prinaša toliko odtenkov, ki se lahko tako bo vaše bivanje v hiši bolj prijetno, ali obratno.


Like this post? Please share to your friends: